Annonce
Erhverv

Gourmetsuppe resulterede i Iværksætterpris

Nete Vorgaard Holme startede Supperiet for fire år siden og siden er de gode supper bare blevet mere og mere populære. Arkivfoto

Nete Vorgaard Holme fik torsdag aften en store anerkendelse for sit slid med at få hjemmelavet suppe til at blive en salgssucces.

Annonce

Odder: Nete Vorgaard Holme etablerede for godt fire år siden Supperiet i den gamle præstegård i Hundslund. Her har hun siden udviklet og produceret gourmet supper, der distribueres som lokalt fødevareprodukt i en række af områdets butikker.

Den indsats fik hun torsdag aften UdviklingOdders Iværksætterpris for, da UdviklingOdder, Odder Kommune og Skanderborg-Odder Landboforening havde inviteret byråd og erhvervsliv til den årlige nytårskur.

Nete Vorgaard Holme har arbejdet på mange forskellige salgskanaler og hendes supper har været at finde på Central Food Market i Århus, på webshops og i madkasser til de travle familier, men hun har også været i tæt kontakt med flere af de store landsdækkende supermarkedskæder.

- Det har uden tvivl været en lang og sej kamp med både op- og nedture, præcis som i mange andre iværksættervirksomheder. Men Nete har vist stort gå-på-mod og nytænkning indenfor fødevareområdet, der netop er en branche, der kræver stor vedholdenhed, sagde Karsten Geertsen fra UdviklingOdder, da han overrakte prisen.

Supperiet mangler stadig det helt store gennembrud for at realisere den potentielle vækst.

- Men UdviklingOdder har valgt at tildele Nete den påskønnelse, som hun fortjener for at udvikle et stærkt koncept og produktsortiment som er i pagt med tiden - og for at forfølge afsætningsmulighederne og få skabt kontakt til en lang række centrale beslutningstagere i den danske dagligvarebranche, sagde Karsten Geertsen.

UdviklingOdders Iværksætterpris

UdviklingOdders Iværksætterpris tildeles en iværksætter, der er yngre end fem år og f.eks.- har en innovativ og nyskabende forretningside

- har et særligt spændende potentiale

- har skabt vækst i omsætning eller beskæftigelse

...eller på anden vis fortjener en særlig anerkendelse

Udover Supperiet var Portobello og HelseWorld nomineret til prisen i år.

Tidligere modtagere: Tunø Købmandsgård (2016) og CC Green (2015).

Annonce

Mod på mere

- Den pris er en rigtig dejlig start på 2018. Det giver mod på at fortsætte, selvom der er op- og nedture. Jeg tror stadig på, jeg får et stort gennembrud, sagde en beæret iværksætter efter overrækkelsen.

Nete Voergaard Holme har ca. 25 butikker som faste kunder, bl.a. Kvickly Odder, Løvbjerg i Odder, Skanderborg og Horsens samt i flere Superbrugser i Østjylland.

På ugeplan fremstiller hun 400-500 liter suppe i køkkenet i den gamle præstegård i Hundslund.

Hun arbejder lige nu på at udvide sortimentet til gryderetter, pestoer og mere onlinesalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce