x
Annonce
Erhverv

Godt nyt for hobbyfolket: Ny garnbutik har fået en god start

Ud over salg af garn tilbyder Dorthe Dittmer Borrisholt kurser i strikning. Man er også velkommen til at komme forbi med sit strikketøj og bare have et par hyggelige timer, lover hun. Privatfoto
54-årige Dorthe Dittmer Borrisholt har slået dørene op for en ny garnbutik i Brædstrup, og den har allerede fået godt tag i kunderne.

Brædstrup: Mens hobbybutikken Star Me på Bredgade i Brædstrup er på vej til at lukke ned, er der ingen fare for, at hobbyfolket kommer til at mangle sytøj og garn i byen.

Således har 54-årig Dorthe Dittmer Borrisholt åbnet en ny butik "Håndlavet Sorgenfri" med garn og strik på privaten på Sorgenfri 9 i Brædstrup.

Garnbutikken har haft åbent en lille måneds tid, og der har allerede været mange kunder forbi, fortæller den nye butiksindehaver.

- Garn og strik er heldigvis kommet på mode igen, og starten er gået bedre, end jeg havde forestillet mig. Jeg har indrettet et lille værelse med garn, men der er også mulighed for at slå sig ned med sit eget strik eller hæklerier - også selv om man ikke køber noget, siger Dorthe Dittmer Borrisholt.

Annonce

Jeg starter med at holde åbent en dag om ugen, og hvis tingene vokser, så ender det nok med flere dage eller måske med en rigtig butik nede i byen.

Dorthe Dittmer Borrisholt, indehaver af Håndlavet Sorgenfri

Tilbyder også coaching

Dorthe Dittmer Borrisholt kommer oprindelig fra Himmerland og har boet i Brædstrup i fem år sammen med sin mand.

Ved siden af garnbutikken driver hun et coach- og konsulentfirma, hvor hun både rådgiver private og erhvervsvirksomheder om alt fra stress til karriererrådgivning.

- Det er en virksomhed, jeg har haft i de seneste otte år. Her tilbyder jeg coaching til personer, der har været ramt af stress, sorg, eller som bare føler sig fortabt i livet, men jeg kan også tilbyde hjælp til at komme videre i ens arbejdsliv, siger Dorthe Dittmer Borrisholt.

Karriereskifte

Den aktive erhvervskvinde er oprindelig uddannet pædagog og har i 17 år været leder af en institution. Siden tog hun selv et karriereskifte og tog en diplomuddannelse i ledelse samt en coachuddannelse.

- Jeg er så heldig, at jeg kan lave det, jeg har lyst til - og jeg har lyst til mange ting. Det er det, som giver gnist og livsglæde. Jeg kører dog mit coach- og konsulentfirma og garnbutikken hver for sig, så man ikke får blandet tingene sammen.

Den nye garnbutik har åbent torsdage kl. 10-17.30. Fra torsdag 5. marts tilbyder Dorthe Dittmer Borrisholt også kurser i strik fra kl. 17.30 til 18.30.

- Jeg starter med at holde åbent en dag om ugen, og hvis tingene vokser, så ender det nok med flere dage eller måske med en rigtig butik nede i byen, siger Dorthe Dittmer Borrisholt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Alt aflyst til og med august: Horsens & Friends-direktør er overrasket

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Indland

Smukfest er aflyst - vender først tilbage i 2021

Annonce