Annonce
Kultur

Godt julesamarbejde skaber indtægt

I forbindelse med Dagnæs-Tyrsted Spejdernes juletræssalg har bestyrelsen og spejder-forældre produceret årets udvalg af marmelader med frugt fra spejdernes haver. Foto: Gertrud Latif Knudsen, Dagnæs-Tyrsted Spejderne
Annonce

Horsens: Dagnæs-Tyrsted Spejderne sælger igen juletræer 2.- og 3. weekend i december. I år 7.- og 8. december samt 14.- og 15. decembet kl. 10-16 foran Tyrsted gamle skole på Nordrevej 14 i Horsens. Alle spejdere og hele forældregruppen er involveret som juletræssælgere. Spejderne kan tage et juletræssælgermærke til uniformen. Spejderledere har fældet juletræerne. På den måde er juletræssalget en god aktivitet i spejdergruppen.

Spejderne tilbyder i år at afhente juletræet igen efter nytår.

Til juletræssalget har bestyrelsen og køkkenkyndige forældre produceret årets udvalg af marmelader med frugt fra spejdernes haver. 400 glas marmelade er derfor til salg sammen med 250 poser hjemmelavede bolsjer, fremstillet i et professionelt køkken.

Alt overskud fra juletræssalget går til det blå spejderarbejde i Dagnæs-Tyrsted, som ønsker at flest mulige børn har mulighed for at gå til spejder.

Sidste år var alt udsolgt, da boden lukkede den sidste dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce