Annonce
Østjylland

Godmorgen, det er politiet: Seks østjyder fik et lift hen i fogedretten

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Annonce

ØSTJYLLAND: Hvis du hader at blive vækket om natten, er det en god idé at få betalt sine regninger. For er gælden så stor og gammel, at den er sendt en tur omkring fogeden, risikerer du at blive banket op af et par morgenfriske betjente, før hønsene står op.

Den oplevelse fik seks østjyder natten til mandag, fortæller Østjyllands Politi via Twitter.

Opdateringen på Twitter er sendt ud klokken 03.28, så de seks skyldnere kan ikke have nået at få meget søvn, før de blev banket op igen.

Det drejer sig om en 29-årig kvinder fra Aarhus V, en 38-årig mand fra Aarhus C, en 56-årig mand fra Syddjurs, en 52-årig mand fra Norddjurs og to mænd fra Randers på henholdsvis 28 og 35 år.

Udover en tidligt vækning fik de seks østjyder desuden et lift af politiet, og kunne nok lige nå hver sin lille morgensøvn - to af dem i detentionen på Politigården i Aarhus, andre to på Politigården i Randers, mens arresterne i begge byer begge fandt plads en enkelt. Senere mandag går turen så videre til fogedretten.

Annonce

Vi kommer igen

Pressekoordinator hos Østjyllands Politi Janni Lundager fortæller, at politiet ind i mellem laver den slags aktioner, når det rent tidsmæssigt kan lade sig gøre.

Hun fortæller desuden, at det ikke var alle på alle adresser, som politiet besøgte natten til mandag, at det lykkedes at banke beboerne op. De behøver dog ikke glæde sig for tidligt, for Østjyllands Politi har planer om at gentage nattens aktion.

- De der ikke var hjemme i nat, kan forvente at blive vækket en nat eller tidlig morgen inden for nærmeste fremtid, lover pressekoordinatoren.

"Betalte regninger = god søvn hele natten," meddeler Østjyllands Politi i Twitter-opslaget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Lokal meningsmåling: S udbygger føringen - to nye partier er på vej ind i Horsens Byråd

Annonce