Annoncørbetalt indhold

Gode tips til gør-selv-projektet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Går du med en lille drøm om at komme i gang med at renovere huset, bygge til eller skabe den drømmehave du altid har ville have? Der kan være mange gode ideer til, hvad man kan lave af projekter til både hus og have, men har du redskaberne til det? Læs med her.


Annonce

Når man springer ud i projekt som for eksempel gør-det-selv kræver det ofte, at man anskaffer sig en masse redskaber, herunder blandt andet værktøj. Hvis det for eksempel er det helt store haveprojekt man skal i gang med, så kan du finde et stort udvalg inden for dette på Harald Nyborg online.


Hvis du har en travl hverdag og ikke kan finde tiden til at besøge butikken fysisk, så kan du med fordel bestille dine varer online eller få inspiration. Harald Nyborg har det du står og mangler til dine næste projekter. Indenfor haveudstyr, kan du blandt andet finde plæneklippere og andre redskaber til holde haven pæn


Se det store udvalg indenfor sport og fritid 

Hos Harald Nyborg finder du også et stort udvalg indenfor andre kategorier en gør-det-selv. Her kan du blandt andet finde ting til både børnene, kæledyr og boligindretning. Vidste du, at du også kan få sikkerhedssko hos Harald Nyborg? Hvis du mangler et par sko til, når du er på arbejdet eller til at arbejde derhjemme, så finder du dem her til en god pris. Du kan finde sikkerhedsskoene i forskellige typer alt efter behovet.


Hos Harald Nyborg finder du både cykler til hele familien samt udstyr hertil. Hvis jagt og fiskeri er den store passion, kan man blandt andet få masser af udstyr indenfor dette. Det kan også være, at du er glad for at dyrke motion og overvejer at bygge din dit eget hjemme træningscenter, men mangler udstyret til det.


Hos Harald Nyborg kan du både få motionsmaskiner og vægte. Løbebånd og crosstrainer er bare nogle af de varianter man kan få indenfor træningsmaskiner her, til en rigtig god pris. Hvis børnene skal bruge noget sjovt at lege med i for eksempel haven, kan man både få trampoliner og udstyr til for eksempel fodbold.


Harald Nyborg har også flere varianter af udendørs spa bade og oppustelige swimmingpools, som er et kæmpe hit for både voksne og små til når sommeren kommer. Hvis du er glad for at være udendørs eller har en fremtidig festival eller campingtur planlagt, finder du også et stort udvalg af telte i forskellige størrelser.


Du kan få camping udstyr som blandt andet sovepose, liggeunder og pumper. Hvis der skal laves mad på campingturen, er det også nødvendigt at have det rigtige udstyr med. Derfor kan du købe både kølebokse og glasblus, så du kan lave mad på turen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.