Annoncørbetalt indhold

Gode råd til en aktiv tur i naturlige omgivelser

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Den skønne sommer er allerede over os. Dermed sagt er der ingen undskyldning for ikke at planlægge en tur enten alene, med venner eller familie i den danske natur. Her får du et par råd til, hvad du skal huske at overveje, inden du tager afsted.

Påklædning, påklædning, påklædning

Annonce

Du har sikkert hørt den klassiske talemåde, der altid kommer fra en eller anden karlsmart: Der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning! Ikke desto mindre er der altså noget om snakken. Din tur bliver med garanti bedre, hvis du har investeret i den rette påklædning. Hos Fjeld & Fritid kan du finde en masse inspiration til dit outfit, hvad end det gælder bukser, sko eller relevante accessoires såsom kasketter og tasker.

Husk udstyret!

Når du har fået tøjet på plads, kan du overveje, hvilke ting der ellers kommer til at blive nødvendige for den bedst mulige tur. Et par bud følger her:


  • Vandflaske eller drikkedunk:En af delene er yderst nødvendig, når man laver udendørsaktiviteter. En kvalitetsflaske kan holde til lidt af hvert, så du kommer til at få glæde af den i mange år fremover.
  • Rygsæk:En god rygsæk er din bedste følgesvend. Den kan både sørge for, at din ryg ligeledes får en god tur, men den kan altså også gøre komforten for dig meget bedre generelt. De fleste vandrerygsække har også et regnslag til tasken inkluderet, så du kan holde alle dine ting tørre.
  • Power bank:En power bank er muligvis ikke livsnødvendig for dig, men hvis du gerne vil dokumentere din tur med billeder og videoer, så du kan vise den til venner og familie efterfølgende, bør du overveje at medbringe en power bank. 

Find de rigtige sko

Der er ikke meget ved at være aktiv, hvis man har ondt i fødder og ben. Med et par ordenlige sko kan du nå rigtig langt og undgå vabler og andet ubehag. Du skal huske dette, inden du tager afsted:


  • Høje eller lave vandresko:Jo højere skoen er, jo bedre er den til at støtte vægt. Dette er vigtigt, hvis du befinder dig i ujævnt terræn med mange bakker.
  • Prøv skoene derhjemme, inden du tager afsted:Du bør forinden din tur mærke efter, om dine sko passer dig ordenligt – især hvis de er nye!
  • Størrelsen:Dine vandresko skal selvfølgelig sidde stramt om din hæl, men du må helst gerne have lidt ekstra plads ved tæerne. Når du vandrer og har det varmt, kan dine fødder hæve op. Så kan skoen lige pludselig virke lille.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.