Annonce
Horsens

Gode affalds-ideer kan få støtte fra kommunen

Horsens Kommune inviterer borgerne til at dele deres genbrugs-idéer. Er idéen god nok, kan den få støtte fra kommunen. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Horsens: Har du en god idé til, hvordan vi i Horsens Kommune genbruger eller genanvender endnu mere affald? Så kan du måske få del i den affaldspulje, Horsens Kommune snart fordeler.

Det skriver Horsens Kommune i en pressemeddelelse.

Affaldspuljen er på i alt 100.000 kr., som fordeles med 50.000 kr. i foråret og 50.000 kr. til efteråret. Pengene gives til projekter, der bidrager til nye ideer inden for affaldsområdet.

Sidste år blev puljen fordelt mellem fire projekter, der havde hver sin målgruppe. Et af projekterne var et innovationsforløb på VIA University College i Horsens, hvor studerende har arbejdet med, hvordan Getsemane Kirke i Houmannsgade kan bygges om.

Foruden VIA's projekt fik Foreningen Grøn Fest tilskud til at afholde en skraldeindsamling, Social Craft fik tilskud til at købe en symaskine til reparation og genbrug af tekstil, og Højvangskolen fik tilskud til at gennemføre "Genbrugsdage" for ca. 400 børn i 1.-3. klasse, der bliver holdt i april i år.

Fra 22. februar til 5. april kan der søges om støtte fra affaldspuljen til nye projekter. Både private, institutioner og foreninger kan søge. Er du interesseret i at søge penge fra puljen, kan du læse mere på kommunens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce