Annonce
Horsens

God nyhed til skuffede Bryan Adams-fans: Horsens får en koncert mere

Den første koncert med Bryan Adams i Horsens blev udsolgt på minutter. Nu er der godt nyt til de fans, der ikke fik fingre i en billet i første omgang. Arkivfoto
Efter billetstorm forleden håber Claus Visbye håber, at koncert nummer to med den populære canadier kommer ekstremt tæt på udsolgt.

Horsens: Der blev udsolgt på mindre end 20 minutter, da billetsalget til forårets Horsens-koncert med Bryan Adams åbnede torsdag i sidste uge. Nu er der imidlertid godt nyt til de fans, der gik forgæves.

Koncertarrangørerne i Horsens & Friends stabler en ekstrakoncert den canadiske rock-stjerne på benene, oplyser direktør Claus Visbye.

- Vi havde udsolgt i løbet af meget kort tid til den første koncert, og så er det jo altid et sats, om man kan sælge en mere, og om man kan man få udsolgt. Det er en balancegang, men vi reagerer på, at det gik meget stærkt med billetsalget til den første koncert, at der er mange på venteliste til billetter, og at mange af vores sponsorer også købte mange billetter, forklarer direktøren om baggrunden for, at Horsens & Friends gik efter en dobbelt-koncert med den 59-årige canadier.

Ekstra-koncerten finder sted 19. marts, dagen efter den første. Med samme setup, samme sted; i Forum Horsens, hvor der er plads til cirka 4500 publikummer.

Annonce

Krydser fingre for udsolgt

Om der også bliver udsolgt til koncert nummer to, tør Claus Visbye ikke spå om.

- Men jeg håber, at vi kommer ekstremt tæt på, siger han om koncerten, der er en del af Bryan Adams turné med det aktuelle album "Shine A Light".

Billetsalget åbner tirsdag kl. 10, og selv om de billetkøbere, der gik glip den første koncert, nu får en chance mere, er der ikke flere skud i bøssen, hvis man også misser den næste.

En tredobbelt koncert er ikke en mulighed, konstaterer Claus Visbye.

Han forklarer, at Adams ekstra-optræden 19. marts blev mulig, fordi canadieren har været i gang med at bygge sin turnéplan op, og der viste sig et hul netop den dato.

Ud over Horsens spiller Bryan Adams i København 17. marts.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Dårligt argument for dyrere børnepasning

Fra nytår bliver det dyrere at få passet sine børn i Horsens Kommune. Den slags er en politisk beslutning, og Horsens Byråd er naturligvis i sin gode ret til at sætte prisen op og ned alt efter politisk prioritering. Så langt så godt, og indrømmet, det er svært tit og ofte at skulle forklare prisstigninger, men det er er altså tæt på være verdens dårligste argument, når man forklarer prisstigningen med, at kommunen tilfører syv millioner kroner ekstra til området. Flere kommunale kroner er altså lig med, at man som forældre skal betale mere, lyder logikken. Argumentet holder også så langt, at for at få økonomien til at hænge sammen, når vi skal have passet de små i vuggestue, dagpleje, børnehave eller sfo, er der også en forældrebetaling. Den må maksimalt andrage 25 procent. En sats, der er indført, så ingen kommuner uhæmmet bruger den knap at skrue på, når der skal lægges budget. Nøgleordet her er maksimalt. For det er klart, at forældrebetalingen stiger, når procentsatsen fastholdes, og det samlede budget stiger, men i ordet maksimalt ligger også, at man selvfølgelig kan sætte satsen ned, så forældrene ikke skal betale mere for at få passet børn efter nytår. Der kan være mange gode argumenter for at tilføre midler til børnepasning og at lade forældrebetalingen stige, men der er ingen sammenhæng mellem flere midler og øget forældrebetaling. Horsens Byråd kunne uden problemer vedtage, at det fra nytår skulle være billigere for forældrene at sende deres børn i kommunale pasningstilbud og samtidig tilføre flere midler for at kunne ansætte eksempelvis flere pædagoger. Det kunne eksempelvis være begrundet i at ville tiltrække flere børnefamilier til kommunen. Det er en politisk beslutning med tilhørende solide argumenter, som man så kan være enig eller uenig i, men at sige, at forældrene skal betale mere, fordi kommunen bruger flere penge på området, har ingen logisk sammenhæng.

Annonce