Annonce
Hedensted

Gnags skal sætte swing i årets havnefest i Juelsminde

Peter AG Nielsen, Per Chr. Frost og resten af Gnags kommer til Juelsminde Havnefest. Arkivfoto: Axel Shütt

Juelsminde Havnefest har Gnags på programmet for første gang. Også Johnny Madsen, Mads Langer og Gurli Gris gæster festen.

Juelsminde: Vi skal skråle med på "Mr. Swing King", "Kærester" og "Vilde kaniner", når årets udgave af Juelsminde Havnefest lægger fra land i uge 28.

Årets hovednavn er nemlig Gnags med Peter A.G. Nielsen i front.

- Gnags har aldrig spillet på havnefesten før, og de var et af de store danske navne, som vi gerne har villet have. Peter A.G. har også fået mere opmærksomhed efter at have været med i "Toppen af poppen", så det var oplagt, siger Peter "Åg" Danielsen, havnefestens PR-mand.

Gnags spiller i det store telt lørdag aften og har et helt nyt show med, der både indeholder gamle og nye sange.

Bandet bliver efterfulgt af Deccoband. De stod også for at fortsætte festen sidste år efter Thomas Helmig, og det gjorde de så godt, at havnefesten har booket dem igen i år.

Annonce
Gurli Gris og hendes bror Gustav, kendt fra tegnefilmen, kommer og besøger Juelsminde Havnefest. Arkivfoto: Søren Gylling

Johnny og Mads

Fredag aften byder, næsten traditionen tro, på Johnny Madsen.

- Det er ottende gang Johnny Madsen spiller til havnefesten, og han er det navn, de fleste af vores gæster nævner, at de gerne vil høre. Det spiller også ind, at hans guitarist, Knud Møller, er lokal, siger Peter "Åg" Danielsen.

Efter Johnny Madsen følger Mads Langer, der gæstede havnefesten i 2016. Han appellerer til det lidt yngre publikum, og det samme gør torsdagens program, der lige som de foregående år er sat af til stand-up.

I år er det Uffe Holm og Torben Chris, der skal sørge for, at lattermusklerne kommer i sving, og de får følgeskab af to nye navne, Mahamad Habane og Phillip Devantier.

Gurli Gris til de mindste

Sidste år havde Juelsminde Havnefest succes med en familiekoncert med Onkel Reje torsdag eftermiddag, og det koncept gentages i år.

Denne gang er det den populære tegneseriefigur Gurli Gris og hendes bror Gustav, der kommer forbi med et show med sange og konkurrencer.

- Lige som sidste år vil vi også give et antal billetter til foreninger, som kan give dem til børn, der ellers ikke har mulighed for at få sådan en oplevelse, siger Peter "Åg" Danielsen.

Billetsalget til havnefesten begynder 28. februar kl. 10 på havnefestens hjemmeside.

Musikprogrammet er meldt senere ud end normalt, men havnefestens PR-mand forklarer, at det i år har taget lidt længere tid at få nogle af de mindre navne på plads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny tennis-dille på vej: Sådan har kommunen fordelt 900.000 kroner til nye faciliteter

Annonce