Annonce
Horsens

Glemt pande på komfuret udløste større rykind fra brandfolk og politi efter alarm

Arkivfoto: Morten Pape

Egebjerg: En efterladt pande på et tændt komfur var søndag kl. 19.11 årsag til et større opbud af blå blink ved et rækkehus på Birkeholm i Egebjerg, oplyser Aqqaluk Petersen, indsatsleder ved Sydøstjyllands Brandvæsen.

Beboerne var ikke hjemme, men de har en tyverialarm med en røgmelder, og den alarmerede pludselig vagtselskabet.

- Vagtselskabet tændte et kamera og så røgudvikling i rækkehuset, så de ringede 112 og fik os derud, forklarer Aqqaluk Petersen.

Han ankom samtidig med husets beboere, og det viste sig, at de havde glemt en pande på komfuret. Den var blevet varm og gav en del røg i huset.

- Brandbilerne kunne hurtigt vende om, og vi fik luftet ud. Beboerne var noget chokerede, så jeg talte med dem og forklarede, at det er rigtig fint, at de har sådan et alarmsystem, og at det havde virket efter hensigten, siger Aqqaluk Petersen.

Han tilføjer, at tre brandbiler, syv brandfolk, politi og indsatsleder, en akutlæge og en ambulance rykkede ud, da alarmen gik, men der var altså ikke rigtig noget at komme efter for nogen af parterne - heldigvis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Jysk bygger om: Genåbner på fredag

Leder For abonnenter

Leder: Tak for oplevelserne til en dansk verdensstjerne

Der er altid risiko for at få tastaturkrigere på nakken, når man hylder en sportsstjerne som den største i Danmark nogensinde, så lad mig i internetfredens tegn konstatere, at det var en af de største, der fredag morgen sagde "goodbye" til en hel tennisverden. Uanset placeringen på den rød-hvide evighedsskala: Caroline Wozniacki fortjener al den hyldest, der ruller hendes vej. Hun har været en strålende repræsentant for Danmark på alle parametre, og selv om jeg er en af dem, der har nået kvalmegrænsen, når det gælder hyldestvideoer, taler det sit eget tydelige sprog, når tennislegender som Federer, Djokovic, Nadal og Serena Williams afleverer personlige hilsner til "Caro". Som danskere kan vi ærgre os en smule over, at hendes sidste tre kampe blev spillet på umulige tidspunkter midt om natten, men der er på især to punkter noget smukt i, at det hele sluttede i Australian Open. Punkt 1: Det var her, hun 27. januar 2018 endelig fik den Grand Slam-titel, hun manglede i en fornem karriere. Jeg var en af dem, der kneb en tåre, da hun efter en forrygende finale kunne hæve trofæet. Punkt 2: Wozniacki har været en perfekt ambassadør for Danmark i hele verden. Og længere væk end Melbourne kommer vi ikke, når det gælder de største turneringer. Hun har på WTA Tour'en aldrig været spilleren begavet med det største talent, men hun har altid været i superform og ofte slidt en modstander op. 71 uger som nummer et på verdensranglisten, to finaler i US Open, en sejr i den prestigefyldte sæsonfinale og en lang række turneringssejre er beviser på en fornem karriere. Og så er hun vellidt: - Hun er en person, der er fantastisk uden for banen. Så det bliver et stort tab for kvindetennis, især for mig, siger veninden Serena Williams. Det må varme hos "Wozzy". Vi får nok aldrig én som hende igen, men for tennisfans er det da rart at tænke på, at vi har et par af verdens stærkeste juniorer i Clara Tauson og Holger Rune. I har noget at leve op til. Tak for oplevelserne, Caroline!

Annonce