Annonce
Horsens

Glemmer at holde afstand

Annonce

Læserbrev: Der er trist men desværre sandt. 218 bilister har netop vist, at det står sløjt til i Horsens med kendskab til færdselsloven. Disse bilister respekterede forleden dag ikke hastighedsbegrænsningen på Strandpromenaden og kan nu vente en bøde for denne forseelse. Måske var det bedre, at disse bilister kom op til en orienterende køreprøve? I hvert fald har de vist, at i trafikken har de ikke været vågen – årvågen.


Uheld som primært kun skyldes, at der er bilister, som ikke overholde færdsels- loven.

Gorm Flagstad


Biler der er 4 år gammel, skal til syn. Hvad med at lade dem, som har et kørekort, komme op til en orienterende køreprøve hvert fjerde år? Vi mennesker har det med at glemme og få dårlige vaner. Det kan man hver dag opleve i trafikken. Hvor mange glemmer ikke, at der er noget der hedder vigepligt og at man ikke skal køre overfor gult/rødt lys? Og rigtig mange glemmer at holde afstand på E 45 med alvorlige trafikuheld til følge.

Det er helt utroligt så mange uheld, der netop sker på E45 og andre motorveje. Uheld som primært kun skyldes, at der er bilister, som ikke overholde færdselsloven.

Naturligvis skal politiet ikke stå for afvikling af køreprøver. Her kan man give autorisation til kørelærere i lighed med, at man for snart mange år siden privatiserede det at få synet et motorkøretøj.

En bedre trafikkultur er til glæde for alle parter og vil spare samfundet for rigtig mange penge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

HFS fik uafgjort efter flot indsats

Annonce