Annonce
FC Fredericia

Glad Jonas Dal: Vi har Superliga-niveau

Jonas Dal var lykkelig over, at FC Fredericia holdt nullet mod Vendsyssel. Arkivfoto: Yilmaz Polat
FC Fredericias cheftræner mener, at klubben har niveau til Superligaen, når spillerne levere på toppen af deres formåen. Det skal bare ske oftere.
Annonce

Hjørring: Sådan mand!

Jonas Dals stemme gjaldede ud over et helt tomt stadion i Hjørring efter kampen mod Vendsyssel FF. Den var endt 1-0 til FC Fredericia.

- Det er så sjældent, man får lov til at stå og råbe på et tomt stadion, sagde cheftræneren.

Han var glad, for med sejren halede FC Fredericia to point ind på Vejle Boldklub, som søndag skuffende måtte nøjes med uafgjort mod Næstved. Nu deler syv point de to klubber inden lokalopgøret på fredag på Monjasa Park.

- Det kunne næsten ikke være gået bedre. Kun hvis Viborg havde tabt og Vejle havde tabt. Nu er det igen begyndt at åbne sig i tabellen, hvorimod vi godt kunne have glemt førstepladsen, hvis vi havde tabte i dag, mens Vejle havde vundet, sagde Jonas Dal.

Han var svært begejstret for spillernes præstation.

- Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen: Vi spiller på Superliga-niveau, når vi spiller bedst. Det viser vi i dag, og vi har vist det før. Nu er det store nummer at levere den slags præstationer noget oftere, sagde cheftræneren.

Annonce

Dejligt med nul

Han roste Mathias Johannsen i forsvaret og glædede sig over, at FC Fredericia endelig holdt nullet. Det er nu kun sket tre gange i sæsonen: Mod Vejle, Nykøbing og søndag mod Vendsyssel.

- Det var rigtig dejligt. Vi har under corona-pausen spurgt os selv, hvordan vi kunne stoppe målene fra at rasle ind. Og det glæder mig, at vi lykkes med det, sagde han.

Kampen mod Vejle spilles fredag klokken 20.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Skanderborg

Tyve stjal pengeskab fra skole

Hedensted

Gennemrodede hus under indbrud

Debat

Forbrugerne stemmer med gaflen

Annonce