Annonce
Debat

Glædeligt med realisme på specialklasseområdet

Odder Byråd 2018 Optaget d. 12. 12.2017 Copyright. Niels Åge Skovbo FOKUS FOTO

Læserbrev: Det glæder mig, at man nu har fået en mere realistisk opfattelse af antallet af børn i specialklasse i Odder Kommune.

Vi havde diskussionen i børne-, uddannelses- og kulturudvalget, dengang beslutningen blev truffet. Da spurgte jeg, om man kunne sætte konkrete tal på den slags. Antallet kan jo variere fra år til år alt efter behovet. Men dengang var det ikke urealistisk, at man nok skulle komme i mål, ligesom undersøgelser viste og så videre.

I dag sidder jeg med tanken om, at de fleste lærere vidste, at målsætningen ikke var realistisk.

Jeg mindes mødet med skolebestyrelserne på Skovbakkeskolen, hvor planerne for færre børn i specialklasse blev forelagt. Her sad jeg ved samme bord som en repræsentant for de ansatte og en skoleleder fra en af skolerne.

Repræsentanten reagerede på noget, der blev sagt. Rakte hånden op, hvorefter skolelederen bad personen om at tage hånden ned med den begrundelse, at ansatte ikke måtte udtale sig i dette forum. Mon personen allerede dengang kunne se, at det ikke var realistisk?


Skolelederen bad personen om at tage hånden ned med den begrundelse, at ansatte ikke måtte udtale sig i dette forum.


Fremover foreslår jeg, at flere folk på gulvet inddrages i lignende beslutninger. Jeg er træt af forskere og embedsmænd, som har svært ved at skelne mellem teori og praksis.

Annonce
Hedensted For abonnenter

Schæferhunden Buller advarede om nattebrand: Få minutter senere stod Christina på gaden med tre-årige Felix i favnen

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Stigende smittetryk bekymrer: Nu bliver Bytorv Horsens coronatest-sted

AC Horsens

Se videoanalyse og kampens højdepunkter: AC Horsens faldt til jorden i bundopgøret

Annonce