Annonce
Sport

Give satser på en større turnering i 2021

Lars Baes er allerede langt fremme med planerne for en gentagelse af turneringen i 2021. Foto: Jim Hoff.
- Vi kunne godt tænke os at udvide turneringen med Aarhus og Odense, siger sportschef og initiativtager Lars Baes fra Give Tennisklub.
Annonce

Give: Give Tennisklub er klar til at følge op på succes'en med "B&O Invitational" næste år.

Lars Baes, initiativtager til turneringen, har allerede gjort sig nogle tanker, men han må også finde sig i, at tennissæsonen kan se helt anderledes ud i 2021.

- Mine tanker går på at udvide turneringen til 16 spillere og afvikle fire puljer i Øster Bording, Give, Aarhus og Odense, siger Lars Baes.

- Vi må erkende, at det kræver et godt samarbejde med Dansk Tennisunion. Vi vil gerne beholde terminen omkring kr. himmelfartsdag. Det er normalt en runde i elitedivisionen, og det kan give os problemer, erkender han.

De 16 spillere skal ikke kun være danskere næste år. Der er tyske, hollandske og svenske spillere i ligaen, og de vil få invitationen.

Problemet kan være, at de bedste spillere er på farten allerede i maj, især Frederik Løchte Nielsen, der har en doublemakker at tage hensyn til, og Holger Rune, der går efter at deltage i flest mulige internationale turneringer.

- Turneringen har været en kæmpesucces. Alle er begejstrede for at komme til at spille igen, og det kan blive en større succes næste år, når vi får tilskuerne med, siger Lars Baes. Der har været en lidt flad stemning, fordi vi har manglet tilskuerne.

- Jeg ser turneringen spillet over tre dage, hvis det kan lade sig gøre. Andendagen kan blive med kvartfinaler og semifinaler, tredjedagen med finalen i Give.

- Vi har svært ved at se alternativer til denne termin. Det er for tidligt at spille turneringen omkring st. bededag, siger han. Jeg er klar til at indgå kompromis'er.

- Det betyder meget, at Eurosport sender turneringen live. Optagelserne fra Øster Bording har været langt bedre, end jeg havde turdet tro på, mens optagelserne fra Give var præget af, at vi kun havde et kamera den første dag. Det skal være bedre.

- Jeg er imponeret over spillernes motivation og tænding. De har givet alt og vist, at de var sultne efter at komme i gang med at spille kampe igen. Niveauet har været, som jeg havde regnet med.

- Vi skal frem til, at vi kan dække alle udgifter for spillerne omkring hoteller og transport, men de skal ikke have startpenge for at stille op. De må spille om præmiepengene, siger Lars Baes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce