Annonce
Sport

Give møder KB i DM-semifinalen

Frederik Press spiller førstesingle hos Give i DM-semifinalen mod KB. Foto: Søren Gylling.
De fire finalehold kommer med alt, hvad de kan stampe op til DM-finalerne i Hellerup på lørdag.

Give: Danmarks mest vindende tennisklub med mere end 30 danske mesterskaber, KB, bliver Gives modstander i DM-semifinalen på lørdag kl. 11 på HIK's tennisanlæg i Hellerup.

- KB kommer med fire stærke spillere og har den tidligere Davis Cup-spiller Martin Pedersen som 4. single, siger Gives teamchef Lars Baes. Jeg vurderer chancerne som 55-45 i KB's favør på grund af doublerne, hvor vi ikke har været gode, men jeg forsøger at motivere alle spillere til at give alt i doublerne. Det vil være bittert, hvis de koster os noget i finalestævnet. Skulle vi tabe semifinalen, er det også stort for Give at komme hjem med bronzemedaljer, men det vil være bittert, hvis vi kommer hjem tomhændet.

Give stiller med Frederik Press i førstesingle, Andreas Bjerrehus i andensingle, Anders Grinderslev i tredjesingle og Florian Barth i fjerdesingle.

- Frederik Press har det højeste topniveau, men desværre også et lavt bundniveau. Han kan slå Søren Hess på en god dag. Anders Grinderslev skal op mod Esben Hess i tredjesingle, og Florian Barth møder Martin Pedersen i fjerdesingle. Andreas Bjerrehus spiller andensingle og får en revanchekamp mod KB's ukrainske spiller Erik Vanshelboim. De mødtes i førstesingle i holdkampen i Give, siger Lars Baes.

- HIK er arrangør af finalestævnet, og det koster givetvis nogle tilskuere, at HIK hverken er med i herre- eller damefinalen.

- Den anden semifinale står mellem Gentofte og Lyngby. Jeg forventer, at Gentofte vinder, medmindre Lyngby kommer med Frederik Løchte eller Mikael Torpegaard. Alle holdkampe kommer til at foregå på et meget højt niveau. Der er flere Davis Cup-spillere i kamp, og det er spillere med store resultater bag sig, siger Lars Baes.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce