x
Annonce
Horsens

Giv et skulderklap til ham eller hende, der gør din dag en tand bedre

Juletiden er en god anledning til at hylde dem, der gør en ekstra indsats. I december giver vi sammen med læserne et skulderklap til dem, der har gjort mere, end man kunne forvente. Sidste år overraskede Kamilla Stilling to af sine tidligere lærere fra Sct. Ibs Skole i Horsens, som i et tubulent børneliv støttede hende og troede på hende. Ifølge Kamilla Stilling gjorde det en afgørende forskel for hendes liv. Arkivfoto: Morten Pape
I december hylder Horsens Folkeblad dem, der gør noget særligt for andre. Du kan indstille din kandidat nu.

Horsens: Naboen der altid tilbyder at klippe hækken.

Pædagogen der tager dit barn på skødet om morgenen.

Vennen der holder din hånd i svære tider.

Veninden som altid lige kigger forbi med en ekstra portion mad til din fryser.

Læreren som betyder noget helt særligt.

Faderen der altid stiller op for at hente, bringe og organisere.

De frivillige i foreningerne der løfter et kæmpe arbejde.

Eller hende bag supermarkedsdisken der bare gør din dag en tand bedre med sit smil.

Vi kender alle sammen dem, der lige gør dagen lidt bedre. Og hvad er mere oplagt end at bruge julemåneden på at sige tak til dem, der gør noget ekstra for andre?

I december bringer Horsens Folkeblad en række historier, hvor læserne får mulighed for at viderebringe en tak, og nu beder vi så om hjælp.

Vi vil meget gerne have dit bud på, hvem der fortjener en ekstra tak og en æske chokolade for at have gjort mere for andre, end man kan forvente.

Du kan sende din indstilling på mail til abl@hsfo.dk - mærk mailen "Et skulderklap". Du kan også sende et brev til Horsens Folkeblad, Søndergade 47, 8700 Horsens.

Husk at skrive en begrundelse samt dit eget navn og telefonoplysninger, så vi sammen med dig og modtageren kan fortælle nogle af de gode historier i avisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Leder: Tak til efterskolen

Det er dyrt at have sit barn på efterskole. Det ved jeg kun alt for godt. Derfor blev jeg selvfølgelig også glad på min privatøkonomis vegne, da jeg fik en mail fra efterskolens forstander om, at jeg kan få noget af egenbetalingen tilbage. Det er et resultat af den aftale, der er indgået med undervisningsministeriet. Tak for det. Og måske især for den del af tilbagebetalingen, der handler om kostpenge. For alt det, jeg sparer på benzin frem og tilbage til arbejde i disse coronatider, ja, dem bruger jeg på at brødføde en stor, sulten teenager. Hvad angår den øvrige del af tilbagebetalingen, siger jeg selvfølgelig ikke nej til pengene. I hvert fald ikke så længe jeg er sikker på, at efterskolens medarbejdere stadig kan få løn, og efterskolen også kan eksistere efter corona. Hver dag siden efterskolen lukkede, har min søn siddet foran sin computer og modtaget undervisning. Idrætslærerne har på skift tvunget ham ud af huset for at tage billeder af blade i skoven, kramme træer eller bare løbe en tur. Lærerne lægger videoer ud og hjælper de unge mennesker med stadig at have en fornemmelse af at gå på efterskole. Nuvel, der er dage, hvor cybersamværet gør savnet større i stedet for mindre, men for det meste kommer sønnen ud af værelset med mere lys i øjnene, end inden timen begyndte. Jeg synes faktisk stadig, jeg får noget for pengene, selvom skolen er lukket. Så for mig er det vigtigste ved hjælpepakken ikke, hvad jeg kan få retur, men at lærerne kan få deres løn og beholde deres job på efterskoler, der stadig står klar til at tage imod vores børn og endda have råd til at gøre lidt ekstra for dem, når de forhåbentlig når tilbage til efterskolen og kammeraterne, inden skoleåret er omme. For hjælpepakke eller ej, så kan min søn og alle de andre efterskoleelever ikke få den tabte tid tilbage. Der er ikke nogen ny chance, uanset hvor mange penge jeg får retur.

Hedensted

On the Corner kan ikke få corona-lån: Vi ved ikke, hvornår hjælpepakkerne kommer

Horsens

Slut med venlige henstillinger: Tirsdag står politiet klar med bødeblokken ved genbrugspladsen

Horsens

Peter Sørensen om genåbning efter påske: Alle forældre ved besked på tirsdag klokken 12

Annonce