Annonce
Horsens

Tak for jeres indstillinger til Årets Bojsen 2020

De tre prisvindere fra 2019: Fra venstre Donson Üstün, Anders Brix og Søren Erbs Poulsen. De tre har vidt forskellige baggrunde, men et fælles mål, som faldt ind under målet med uddelingen i 2019: at gøre noget godt for klimaet. Henholdsvis som frivillig skraldsamler i Horsens, koncerndirektør for Palsgaard A/S og som forsker på VIA University College i Horsens. Foto: Morten Pape

Årets Bojsen sætter i år fokus på FN's Verdensmål. Vi har nu lukket for at modtage indstillinger. Prisvinderne bliver offentliggjort fredag den 3. april.

Horsens: Når Horsens Folkeblads Fond i 2020 uddeler prisen ”Årets Bojsen”, er det med fokus på modtagere, der har gjort en ekstraordinær indsats for vækst og beskæftigelse i lokalområdet.

Vinderen af den store Bojsen-pris modtager en bronzeskulptur og en radering af kunstneren Christian Lemmerz. Motivet er en hyæne, der bærer et barn i en stofslynge. De to mindre Bojsen-priser får hver raderingen af Christian Lemmerz samt et beløb på 10.000 kroner. I år tager uddelingen udgangspunkt i FN’s verdensmål nummer 8: ”Vi skal fremme vedvarende, inklusiv og bæredygtig økonomisk vækst, fuld og produktiv beskæftigelse samt anstændigt arbejde til alle.”

Vi har opfordret alle læsere til at indsende forslag til prismodtagere. Dem har vi fået rigtig mange af. Sidste frist for at indsende forslag var søndag 8. marts.

Nu skal bestyrelsen for Horsens Folkeblads Fond vurdere, hvem der skal modtage de tre Bojsen-priser. Vindernes navne offentliggøres ved prisuddelingen fredag 3. april 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Hedensted vil drille topholdene

Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce