Annonce
Hedensted

Genstand blev kastet fra bro og ramte lastbil - politiet efterlyser mandlig cyklist

Vestvejen var spærret et par timer torsdag eftermiddag, fordi en lastbil var blevet ramt af en genstand, der var blevet kastet fra en bro. Politiet har fundet genstanden, men vil på nuværende tidspunkt ikke oplyse, hvilken genstand der er tale om. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Politiet arbejder med en teori om, at det var en bevidst handling, at et genstand blev kastet og ramte en lastbil på Vestvejen torsdag eftermiddag.
Annonce

Uldum: Vestvejen omkring Uldum var torsdag eftermiddag og noget af aftenen spærret, efter at en lastbil blev ramt af en genstand.

Politiet arbejder efter en teori om, at genstanden blev kastet fra Hesselballevej, der går henover Vestvejen. Det oplyser Jesper Brian Jensen, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

- Teorien er, at det er en bevidst handling, at noget er blevet kastet udover og har ramt lastbilen, siger Jesper Brian Jensen.

Vestvejen var spærret i et par timer, mens politiet ledte efter genstanden.

- Den har vi fundet nu, siger Jesper Brian Jensen, der dog ikke kan oplyse hvilken genstand, det drejer sig om.

Lastbilen blev ramt af genstanden omkring klokken 15.30 torsdag, og Vestvejen var derfor spærret i begge retninger i de travle eftermiddagstimer, mens politiet arbejdede på stedet.

Føreren af lastbilen er uskadt, men lastbilen har fået skræmmer.

- Genstanden ramte lastbilen hårdt ovenpå vindskærmen og heldigvis ikke forruden, siger Jesper Brian Jensen, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Lastbilchaufføren så en mandlig cyklist på broen, umiddelbart efter at lastbilen var blevet ramt, og politiet bad derfor offentligheden om hjælp til at komme i kontakt med den pågældende cyklist.

- Vi har fået et par henvendelser, som vi arbejder videre med nu, men vi vil stadig gerne høre fra folk, hvis der er nogen, der har set noget. Manden var iført rødt og blåt tøj, siger vagtchefen.

- Vi siger ikke, at det er den mand, der har kastet noget, men vi vil meget gerne i kontakt med ham eller andre, der har set noget, siger vagtchef Jesper Brian Jensen til folkebladet torsdag aften, da arbejdet på Vestvejen er afsluttet.

- Nu skal vi have afhørt de vidner, der har henvendt sig, og vi skal have undersøgt genstanden, siger Jesper Brian Jensen.

Hvis man kender manden, eller selv er manden, må man gerne kontakte politiet på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce