Annonce
Østjylland

Genbrugsstationerne åbner: Forvent kø og forbered dig godt hjemmefra

Man skal forvente kø, hvis man vil forbi genbrugsstationerne de kommende uger. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Man skal forvente kø, når genbrugsstationerne åbner tirsdag. For at afhjælpe det foreslår AffaldVarme Aarhus, at man forbereder sig godt hjemmefra.
Annonce

AARHUS: Der forventes kø fra morgenstunden tirsdag, hvor genbrugsstationerne igen åbnes for offentligheden efter at have været lukket i mere end to uger.

AffaldVarme Aarhus venter, at mange kunder står på spring for at komme af med især have- og byggeaffald. - Vi forventer travlhed fra morgenstunden og i de kommende uger til den anden side af påsken. Kan man vente med at aflevere sit affald, er det flot samfundssind at vente med en tur på genbrugsstationen. Hvis ikke, håber vi, at vores kunder vil pakke tålmodighed og godt humør ind i bilen og op på traileren, når de alligevel pakker materialerne til genbrugsstationen, siger direktør i AffaldVarme Aarhus, Bjarne Munk Jensen i en pressemeddelse.

Annonce

Tag naboens skrald med

Den enkelte kunde kan hjælpe med at få trafikken på genbrugsstationerne til at glide ved forberede sig godt hjemmefra.

Det vil sige sortere affaldet i typer og tage redskaber til for eksempel haveaffald med. En mulighed er også at tage affald med fra en nabo, så der bliver en bil mindre i køen. Foråret og især påsken er sædvanligvis de mest travle på året på genbrugsstationerne. I år vil der blive ekstra kø på grund af risiko for smitte med coronavirus.

For at mindske smittespredning vil der være begrænsning på, hvor mange biler der kan være på genbrugsstationerne ad gangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce