Annonce
Ikast-Brande

Genbrugspladsen genåbner tirsdag

Selv om genbrugspladserne nærmer sig det normale, vil det nok være en god ide at tjekke åbningstider og regler nærmere. Foto: Mikael Lund
Man skal stadig huske at holde afstand på genbrugspladserne - og der kan højest være 10 ad gangen.

Ikast/Brande: Siden fredag 13. marts har genbrugspladserne over hele Ikast-Brande Kommune været enten helt eller delvist lukket, men tirsdag 31. marts åbner de igen.

De ubemandede afsnit i forbindelse med genbrugspladserne i Bording, Ikast og Brande har ganske vist været åbne i hele perioden, så det f.eks. har været muligt at komme af med haveaffald, og 23. marts fik kommunens erhvervsvirksomheder lov til at aflevere forskellige typer erhvervsaffald i begrænsede mængder, men nu åbnes der altså op for noget der minder om normal drift igen. Dog skal visse forholdsregler fortsat iagttages, oplyser Venstres formand for teknik- og miljøudvalget, Henrik Engedahl (V).

Selvom det som udgangspunkt er de sædvanlige åbningstider, der vil være gældende, anbefaler han, at man tjekker de lokale åbningstider på kommunens hjemmeside, inden man læsser bilen, og at man husker at holde afstand og følger vejledninger og instrukser på pladsen.

Desuden skal man være forberedt på, at der kan være kø, så tålmodighed er sikkert nødvendigt de første dage.

Reglen om maksimalt 10 personer på pladsen ad gangen er nemlig fortsat gældende, så det vil formentlig blive nødvendigt med en form for adgangskontrol, om ikke andet i en periode.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce