Annonce
Erhverv

Genbrugshallerne åbner igen

Daglig leder Jens Erik Hansen fra Brædstrup Humanitær Forening glæder sig til at se kunderne igen. Han gør opmærksom på, at der på grund af corona-reglerne bliver et loft for, hvor mange kunder der kan være i lokalerne. Foto: Peter Hald

Brædstrup: Tirsdag 2. marts fra klokken 14 til 17 åbner den store genbrugsforretning Brædstrup Humanitær Forening igen, og foreningen regner med, at der dukker mange kunder op, da lokalerne på Industrivej har været lukket for publikum lige siden jul.

Men kunderne skal væbne sig med lidt tålmodighed og forberede sig på, at der kan opstå kø, for i butikken bliver der højest lukket 40 kunder ad gangen og i møbelhallen højest 10 kunder ad gangen.

- Det er vi nødt til, ellers kan vi ikke styre det. Vi skal jo overholde de gældende regler, siger daglig leder Jens Erik Hansen, der også minder om, at man skal bruge mundbind eller visir og overholde de gældende regler for afstand.

Begrænsninger eller ej - Jens Erik Hansen håber på godt salg i den kommende tid, for lagrene er fyldte.

Selv om Brædstrup Humanitær Forenings lokaler har været lukket for kunder, er de indgående leverancer af genbrugsting ikke stoppet, og tingene har nærmest hobet sig op.

- Vi har i gennemsnit haft to dødsboer om ugen, så vi har fået rigtig meget ind, siger Jens Erik Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Skuddræbt kvindes kolleger i mindeord: Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce