Annonce
Odder

Genbrug: Affaldselskaber relancerer online auktion

Medarbejderne i Renosyds genbrugsbutik skal også tage billeder af de ting, der bliver sat på auktion. Renosyd ejes af Odder og Skanderborg kommuner. Pressebillede
Renosyd og tre andre affaldsselskaber er gået til kamp for mere genbrug ved at sælge ud af guldet online.
Annonce

Odder: Var det noget med en harmonika? Eller en udstoppet skovhornugle? Uanset smag og behag, så kan man byde på varerne på en online auktion, som affaldsselskabet Renosyd er en del af.

Renosyd sælger en del varer i genbrugsbutikken Værdicentralen, som ligger i Skanderborg. Men nogle af varerne er gode nok til at havne på auktion, hvor de kan blive budt op i pris. Og efter en længere periode uden aktioner, kører www.genbrugsauktion.dk igen.

- Endelig er vi klar til at svinge hammeren igen, siger genbrugsvejleder Poul Pedersen fra Værdicentralen i en pressemeddelelse.

Sidste år solgte butikken mere end 700 varer på auktionen, og hver dag er der hammerslag på varer.

Annonce

Målet er mere genbrug

- Det er skønt at kunne præsentere de mange varer på en ny side, og vi har fået en masse varer ind, som de besøgende kan byde på. Og det er godt for vores målsætning om mere genbrug, siger Jeppe Soelberg Vestergaard, der leder Værdicentralen.

Der er kommet flere funktioner på siden til gavn for kunderne, og medarbejderne hos Renosyd oplever en mere driftssikker side. Bag siden står foreløbig fire affaldsselskaber med base i Hjørring, Randers, Sønderborg og Skanderborg-Odder.

- På genbrugsauktion.dk handler vi både med kunder, som plejer at komme her i butikken, men også med kunder fra resten af landet, som ellers ikke ville komme i butikken, siger Jeppe Soelberg Vestergaard.

Hvis man køber en vare via hjemmesiden, skal man selv hente den i hos det affaldsselskab, der har sat varen til salg, og både hornuglen og harmonikaen koster en tur til Hjørring oven i prisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce