Annonce
Ikast-Brande

Genåbningsfest erstatter marked

Johnny Madsen Jam spiller fredag 18. juni på Torvet i Brande, når Brandes butikker markerer næste fase i genåbningen af Danmark. Foto: Ole Klein
Genåbningsfest i Brande med levende musik og rundstykker.

Brande: Brande Marked bliver der som tidligere omtalt ikke noget af i år, men de gradvise lempelser af forsamlingsforbuddet betyder, at Brande City Detail har besluttet at markere næste fase i genåbningen med en slags ”mini-marked” – bare uden markedsdelen.

Genåbningsfesten kommer til at foregå fredag 18. juni. Praktisk arrangør er ligesom ved de seneste mange udgaver af Brande Marked Thomas H. Madsen fra Hosekræmmeren, og han har blandt andet sørget for livemusik på Torvet. Først i form af duoen Hartman & Meyer, der spiller covernumre af både danske og udenlandske kunstnere, og derefter et andet coverband, Johny Madsen Jam, som igennem en halv snes år har oparbejdet et renommé som et solidt alternativ til den ægte vare.

Storegade bliver spærret af fra Ågade til Mølletorv ved Kvickly, og pølsevognen fra Blåhøj er på plads på Torvet for at sælge hotdogs og burgere.

Annonce

Til de morgenfriske, som ikke skal på arbejde – eller måske stadig arbejder hjemmefra – er der gratis rundstykker på Hotel Dalgas fra klokken 9.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Anden halvleg i gang: Danmark foran 1-0

Erhverv For abonnenter

Restaurant med takeaway-succes klarede sig uden hjælpepakker, men andre spisesteder led hårdt under coronaen: Se 17 nye regnskaber

Annonce