Annonce
Odder

Genåbning: Butikschefen kan lide at have travlt

Butikschef Pia Møller Laursen står i spidsen for den nyrenoverede Netto på Rådhusgade. Foto: Søren E. Alwan
Netto i Odder er indrettet med helt nyt butikskoncept. Arbejdet har taget et par måneder, og onsdag morgen blev kunderne budt indenfor.

Odder: Kunderne myldrede ind fra morgenstunden, da Netto onsdag genåbnede sin butik på Rådhusgade. Og da avisen kiggede forbi op ad formiddagen, havde butikschef Pia Møller Laursen travlt med at sørge for at bestille varer til torsdag. Men den 39-årige leder kan lide at have noget at lave.

Hun begyndte som servicemedarbejder i Coop, da hun var 15 år. Hun bor i Hovedgård med sin mand og to døtre på 10 og 13 år.

- Jeg fik min første butik, da jeg var 22 år, og jeg trives med det. Men jeg stoppede i Fakta efter 10 år, jeg ville bruge et halvt år på familien. Da fandt jeg ud af, at butiksgenet trækker i mig, og så kom jeg i kontakt med Netto, siger Pia Møller Laursen, der kom til butikken i Odder i november sidste år.

Hun har holdt lidt ferie og hjulpet andre butikker, mens forretningen har fået en komplet renovering.

Butikken er lavet i et nyt koncept, som alle Netto-butikker skal indrettes efter. Frugt og grønt får en afgørende rolle, og der er masser af muligheder for at købe en nem frokost eller aftensmad. Det er, hvad man i butiksbranchen kalder convenience-varer.

Jeg fandt ud af, at det her butiksgen trak i mig.

Pia Møller Laursen, butikchef i Netto

Godt første indtryk

Hylder, kølediske og andet butiksinventar er helt nyt, og der er flere træbrune og færre knaldgule farver. Selv vogne og kurve er nye.

- Det er en plasticvogn, og den er dejlig let. Jeg har altid handlet i Netto, og det allerførste indtryk ser godt ud, fortalte Jens Rasmussen fra Saxild, da avisen mødte ham i grøntafdelingen.

Med Pia Møller Laursen er der 29 medarbejdere. Det er flere end tidligere, så renoveringen har betydet flere arbejdspladser.

- Vores nye kasser har Safepay. Det betyder, at pengene ryger ned i bokse i gulvet. Det er også med til at sikre et godt arbejdsmiljø, for der er ingen penge at komme efter, siger butikschefen

Butikken ser anderledes ud end tidligere, men den er næsten ikke blevet større.

- Men vi skal selv vænne os til det nye setup. Og hvis kunderne ikke kan finde en vare, så skal de bare spørge os, vi skal nok hjælpe.

Netto har lavet et nyt butikskoncept, og forretningen i Odder er blandt de første, der er blevet indrettet efter konceptet. Foto: Søren E. Alwan
Første assistent Kasper Sørensen fyldte op i frugt- og grøntafdelingen, som spiller en større rolle end tidligere. Foto: Søren E. Alwan
Jens Rasmussen er fast kunde i butikken, og han var umiddelbart tilfreds med det første indtryk. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce