Annonce
AC Horsens

Gemmer i spil til kontrakt i AC Horsens

Jonas Gemmer håber, at han kan spille sig til en kontrakt i AC Horsens. Foto: Henning Bagger / Scanpix
Midtbanespilleren skal i givet fald lejes ud for at komme tilbage i form.

Horsens: AC Horsens har i en god uges tid haft Jonas Gemmer med på træningsbanen. Midtbanespilleren er uden kontrakt, efter aftalen med Fremad Amager netop er løbet ud. Det har fået Jonas Gemmer til at søge tilbage til AC Horsens, hvor han senest spillede i sæsonen 2016/2017.

Dengang sluttede han stærkt af og fik spilletid af manager Bo Henriksen. Han ville gerne have beholdt Jonas Gemmer, men han valgte på det tidspunkt at skifte til Fremad Amager i 1. division. Nu åbner begge parter for en ny kontrakt med klubben på Langmarksvej.

- Vi må se, hvad der sker. Jeg vil gerne tilbage til AC Horsens. Jeg kender det hele her og føler mig godt tilpas, siger Jonas Gemmer.

Han blev tilbage i oktober ramt af en korsbåndsskade, men den hårde genoptræning er overstået.

- Jeg kan træne uden problemer, men jeg har kun spillet to kampe, hvor jeg har været med i 45 minutter, siger Jonas Gemmer, der bl.a. var med i AC Horsens' seneste reserveholdskamp.

Manager Bo Henriksen følger hans præstationer på træningsbanen tæt.

- Vi tror på Jonas Gemmer, så vi må se, om det ender med en aftale. Han har brug for at spille sig tilbage i sin gamle form. Det kan vi ikke tilbyde, for reserveholdskampe er ikke nok, så hvis vi laver en kontrakt, skal han formentlig lejes ud, siger Bo Henriksen.

Jonas Gemmer passer som udgangspunkt godt ind i den spillestil, som AC Horsens har praktiseret i de seneste kampe, hvor lange indkast og lange afleveringer ned bag modstandernes forsvar har været væsentligt færre end tidligere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt ved McDonald's og Jem & Fix: Politiet havde fået tip om udlejningsbil

Østjylland

Mængden af unge corona-patienter overrasker sygeplejerske: - De yngre patienter er virkelig bange

Annonce