Annonce
Horsens

Garnbutik vokset ud af rammerne og flytter i påsken

Bente Egebjerg Nielsens butik, Garnlykke i Borgergade 3, er vokset ud af rammerne. Derfor flytter hun i forbindelse med påske ind i nabolejemålet nr. 1, hvor tidligere Vinylbixen lå. Arkivfoto: Morten Pape
Bente Egebjerg Nielsen, indehaver af garnbutikken Garnlykke, flytter ind i det større nabolejemål i Borgergade.

Horsens: Garnbutikken Garnlykke er vokset ud af rammerne i Borgergade 3 og rykker ind i nabolejemålet, Borgergade 1.

Indehaver Bente Egebjerg Nielsen fortæller, at især lagerpladsen forhindrede hende i at udfolde alle sine ideer med butikken.

- En garnbutik er simpelthen nødt til at have gode lagerfaciliteter. Og det er der ikke meget af her. Det er blevet et problem. Derfor bestemte jeg mig for at rykke ind i de tidligere lokaler, hvor Vinylbixen lå. Den er rykket hen i hjørneejendommen på Borgergade og Torvet, siger Bente Egebjerg Nielsen.

Annonce
Garnbutikken i Borgergade er blevet taget godt imod af kunderne siden åbningen for to år siden. Derfor flytter Bente Egebjerg Nielsen butikken til nabolejemålet, hvor der er mere plads. Arkivfoto: Morten Pape

Borgergade-rokade

- Det er lidt sjovt, for da jeg i sin tid åbnede butik her i Borgergade 3, var det i det tidligere Vinylbixen - som var rykket videre på grund af manglende plads - til nr. 1. Nu flytter jeg ind i Borgergade 1 – også efter Vinylbixen, der igen er flyttet til mere plads. Det er som om, jeg forfølger Vinylbixen, smiler Bente Egebjerg Nielsen.

Åbner i forbindelse med påske

Garnlykke er en af de forretninger, der stadig holder åbent i denne corona-tid. Bente Egebjerg Nielsen er sideløbende med ekspeditionerne i den eksisterende butik ved at få indrettet nabolejemålet, som hun regner med at være klar til indflytning i forbindelse med påske.

- Jeg satser på at åbne i forbindelse med påske. Senest efter påske 14. april. Men det kan også blive inden. Jeg åbner, så hurtigt, jeg kan, siger hun.

God modtagelse

Garnlykke åbnede februar 2018, og Bente Egebjerg Nielsen fortæller, at hun har fået en fantastisk god modtagelse af kunderne.

- Jeg har mange trofaste kunder, som kommer her regelmæssigt. Det betyder også, at jeg ser en fremtid, hvor jeg kan få ført flere af mine ideer for butikken ud i livet. Det har den manglende plads her sat sine grænser for. Med flytningen håber jeg også, at min indtjening kunne blive øget en smule.

Glad for gaden

Bente Egebjerg Nielsen er glad for beliggenheden af butikken og for at finde et større lejemål i samme gade:

- Der sker jo altid noget her. Nye butikker og restauranter - Vinylbixen på hjørnet, en ny dyrehandel overfor og den nye indiske restaurant længere henne ad gaden. Og med Løvbjerg lige overfor er der altid folk i gaden. Det skaber liv - selv her i coronatiden, siger butiksindehaveren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce