Annonce
Brædstrup

Gammel tennisbane forvandles til en enorm sandkasse

Den kommende legeplads i aktivitetsparken i Brædstrup indrettes på denne tilgroede tennisbane i Folkeparken. Foto: Peter Hald
Aktivitetspark i Brædstrup får en legeplads takket være et samarbejde mellem aktivitetspark-gruppen, Rotary og tennisklubben.
Annonce

Brædstrup: Om kort tid kommer der en ny legeplads i Brædstrup, og den bliver til på en ret usædvanlig måde.

Legepladsen skal nemlig indrettes på en gammel tilgroet tennisbane, der ligger ved Brædstrup Tennisklubs baner i Folkeparken.

Den tilgroede tennisbane bliver ryddet og fyldt med sand, og på den måde får man skabt en kæmpemæssig indhegnet sandkasse, der i dagtimerne kan bruges af småbørn og dagplejen, og om aftenen kan banen bruges af unge til for eksempel beachvolley.

Det fortæller Lone Skriver, der er formand for Brædstrup Rotarys projektgruppe.

Når Rotary - bogstavelig talt - er på banen, skyldes det, at det netop bliver lokale Rotary-medlemmer, der skal udføre det fysiske arbejde og stille maskiner og hænder til rådighed.

Projektet med legepladsen bliver et samarbejde mellem Rotary og gruppen bag aktivitetsparken, og det er Brædstrup Tennisklub, der lægger bane til. Foto: Peter Hald

Og det sker i samråd med folkene bag Aktivitetsparken. Det hele hænger nemlig sammen på den måde, at tennisklubben låner den gamle bane ud til Aktivitetsparken, og Rotary-folkene rykker så ind og anlægger legepladsen på vegne af Aktivitetsparken.

Annonce

Samarbejde med Aktivitetsparken

- Brædstrup Rotary har indledt et samarbejde med Aktivitetsparken om at omdanne tennisbane 5 til en indhegnet sandkasse, hvor dagplejemødre, børnehave og byens øvrige gode folk kan lege med ungerne og spille beachvolley om aftenen. Lørdag den 31. oktober har vi arbejdsdag, hvor klubben samles om projektet, fortæller Lone Skriver fra Rotary.

- Vi søger penge fra Rotarys hjælpefond til projektet og skal også have sponseret sand med mere. Vi satser på, at vi når langt den 31. oktober, og banen kan forhåbentlig stå klar i løbet af november, fortæller Lone Skriver.

Projektet er et eksempel på, at samarbejdet mellem foreninger i Brædstrup bliver tættere.

- I Rotary vil vi gerne være mere udadvendte og engagere os mere i lokale projekter såsom Aktivitetsparken. Vi er også gået med i det nye erhvervsnetværk, der bliver et resultat af et samarbejde mellem Brædstrup Handel & Erhverv, lokalrådet, Round Table og Rotary,  understreger Lone Skriver.


I Rotary vil vi gerne være mere udadvendte og engagere os mere i lokale projekter.

Lone Skriver


Lone Skriver er ikke i tvivl om, at den kommende legeplads nok skal blive brugt flittigt.

- Det smarte er, at vi bevarer den nuværende indhegning, og vi får en professionel montør til at installere en god låge. På den måde skaber vi en indhegnet sandkasse, som bliver hunde- og kattefri, pointerer hun.

Der et muligt, at der skal anbringes diverse nye legeredskaber i nærheden, men selve legepladsen bliver en ren "kæmpe-sandkasse", der som nævnt kan forvandles til en beachvolleybane efter behov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Et kys til prinsen

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce