Annonce
112

Gammel kending anholdt for biltyveri

Politiet fik onsdag morgen fat i en person, der sættes i forbindelse med et biltyveri i Ejstrupholm. Arkivfoto: Michael Bager
44-årig mand fra Nørre Snede anholdt efter tyveri af varebil fra Høj El & Automation.
Annonce

Ejstrupholm/Ikast/Lind: Et yngre par var på et tyvetogt tirsdag nat, og de lagde ud med et biltyveri, hvor der forsvandt en sølvgrå Toyota Proace varevogn årgang 2017 fra firmaet Høj El & Automation på Jernbanegade 6 i Ejstrupholm i tidsrummet fra klokken 01.46 til klokken 7.

Denne bil havnede på Birkelyst i Ikast, hvor to personer klokken 4.51 blev set ved bilen. Bilen var kørt fast i noget mudder, og en mand og en kvinde blev set ved bilen. De to kunne ikke få bilen fri, men forsvandt fra stedet.

Der er følgende signalement af parret: Kvinden er mellem 25 og 40 år, 170 til 180 centimeter høj, almindelig af bygning. Hun var lys i huden og havde lyst mellemlangt hår. Hun var iført mørkt tøj og bar på en gul pose og en lædertaske. Hun var sammen med en mand, der beskrives som 170 til 180 centimeter høj, almindelig til spinkel af bygning og iført en trøje med hætte og mørke bukser.

Senere indløb der meldinger om flere indbrudsforsøg i Ikast, der muligvis kan tilskrives parret.

Men togtet fik en ende. På Palleshøj i Lind ved Herning blev det tidligt i morges kl. 05.48 anmeldt, at to personer gik rundt og rykkede i dørhåndtag på biler og brød ind ind i biler. Kort efter anholdt en politipatrulje onsdag morgen klokken 6.15 en mand, der svarer godt til signalementet af manden ved Toyotaen. Det er en 44-årig mand, der for nylig flyttede til Nørre Snede. Manden var i besiddelse af forskellige benzinkort, bilnøgler og mange andre ting, der ikke tilhørte ham. Han vil blive afhørt i løbet af dagen. Der er tale om en "gammel kending", oplyser politikommissær Henning Præstegaard fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Kvinden er der foreløbig ikke spor af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce