Annonce
Erhverv

Håndværkerne er i gang: Gammel butik får nyt liv

Tøjbutikken er ryddet, og kun et skilt er tilbage. Men disse tre kvinder - fra venstre Lisbet Pedersen, Helle Pørtner Voldby og Tina Aslak Jensen - er i gang med et stort fornyelsesprojekt. Lisbet Pedersen og Tina Aslak Jensen skal drive en ny tøjbutik, mens Helle Pørtner Voldby, medindehaver af PHC Ejendomme, står i spidsen for renoveringen. Foto: Peter Hald
Håndværkere er gået i gang med at renovere tøjbutik på Bredgade 39 i Brædstrup. Butik3TrinOp afløser Mariané Mode.

Brædstrup: Tidligt mandag morgen gik en flok håndværkere i gang med at renovere tøjbutikken Mariané Mode på Bredgade 39, og det vakte en del opsigt i bybilledet.

De store udstillingsvinduer og dørene blev fjernet, og meget af butikkens indmad røg ud.

Det er alt sammen led i en stor forvandlingsproces, hvor den gamle tøjbutik bliver ændret radikalt.

Søskendeparret Lisbet Pedersen og Tina Aslak Jensen fra Brædstrup overtog forretningslokalet lørdag 27. februar efter Jette Reenberg, og de havde en travl weekend. Butikken blev tømt for tøj og inventar, så håndværkerne kunne gå i gang.

Mandag morgen gik renoveringen i gang, og Lisbet Pedersen, Helle Pørtner Voldby og Tina Aslak Jensen kunne se, at der allerede på få timer var sket meget. Foto: Peter Hald

Det er PHC Ejendomme, der ejer ejendommen, og Helle Pørtner Voldby, medindehaver af firmaet fortæller, at man er klar til at give Bredgade 39 den helt store tur:

- Facaden bliver ny, der kommer nye gulve, og vi har fjernet skillevæggen i butikslokalet, så det bliver meget mere åbent, forklarer Helle Pørtner Voldby.

Nu bliver der knoklet løs den næste måneds tid, og tirsdag 6. april - det er tirsdagen efter påske - åbner butikken i sin nye skikkelse og med sit nye navn - Butik3TrinOp.

Annonce

Nye tøjmærker

Indholdet i butikken bliver stadig tøj til kvinder, men der kommer en hel del nye tøjmærker til. Foruden at fortsætte med nogle af de mærker, som Jette Reenberg har ført, så har Lisbet Pedersen og Tina Aslak Jensen lavet aftaler med otte nye leverandører.

Mens håndværkerne arbejder i butikken, vil Lisbet Pedersen og Tina Aslak Jensen sørge for at gå i skarp træning:

- Vi holder lagersalg! I første omgang onsdag, torsdag og fredag i denne uge (uge 9) på Industrivej 11 fra klokken 14 til 18. Her har vi god plads, så vi skal nok få det gjort coronasikkert, siger Tina Aslak Jensen.

Lagersalget kan også betegnes som et oprydningsudsalg, da Lisbet Pedersen og Tina Aslak Jensen sælger ud af det lager, de har overtaget efter Jette Reenberg.

- Vi satser på, at der kan komme flere lagersalg senere, siger Tina Aslak Jensen.

Annonce

Meget historie

Der er meget Brædstrup-historie på matriklen, da der ud over tøjforretning også tidligere har været radioforretning og legetøjsforretning.

De to søstre satser på at drive butikken ligeså længe som Jette Reenberg, der nåede at holde 20 års-jubilæum med sin butik.

- Vi havde en fin overdragelse i lørdags sammen med Jette Reenberg. Vi fik en bid smørrebrød og lidt vin, og Jette har lovet, at hun dukker op til åbningen, siger Lisbet Pedersen.

Åbningen den 6. april skal fejres, og Lisbet Pedersen og Tina Aslak Jensen krydser fingre for, at der til den tid er lempet så meget på corona-restriktionerne, at der kan komme en hel del folk.

- Det skal nok blive festligt, uanset hvad, siger de.


Vi glæder os til at komme i gang.

Lisbeth Pedersen


Til hverdag bliver det primært 47-årige Lisbet Pedersen, der skal passe forretningen, men 45-årige Tina Aslak Jensen vil også vil være at finde en del i butikken, når kontorarbejdet i Brædstrup Vognmandsforretning ellers giver luft til det. De to er sammen om at foretage indkøb.

- Vi glæder os til at komme i gang, og vi har allerede fået en masse positive reaktioner, siger Lisbet Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Skuddræbt kvindes kolleger i mindeord: Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce