Annonce
Odder

Gamle ejere, nyt navn: Crazy Daisy tager imod i kilt og hvide poloer

Odders bar og natklub på Torvet genåbner fredag aften som Crazy Daisy. I spidsen står stadig Nicolaj Gyldenberg (t.h.) og Andreas Skovsgaard-Larsen. Foto: Søren E. Alwan
Der er lagt op til mere sjov, når Crazy Daisy åbner fredag aften. Byens feststed har fået nyt navn, men målet er stadig at få fat i unge og gamle.
Annonce

Odder: Nyt navn, nyt personale og masser af fest i kilt.

Fredag aften åbner Crazy Daisy på Torvet i Odder, og ifølge ejerne Nicolaj Gyldenberg og Andreas Skovsgaard-Larsen er der sket mange ændringer på stedet.

Indtil for et par uger siden lå her Eine Kleine Bier Bar i stueetagen, mens natklubben på førstesalen hed Bastian. Men ifølge ejerne gik de to steder i hver sin retning.

- Vi vil gerne have et hus, der hører mere sammen. Når man kommer herop (på førstesalen, red.) som 40-årig skal man ikke føle, at man kommer ind på et børnediskotek. Og nedenunder får vi mere fokus på underholdning med bordfodbold, bierpong og en boksemaskine, siger Nicolaj Gyldenberg.

Ejerne bruger udtrykket dansebar om det nye sted, og det skal være for hele byen. I en lille by som Odder kan man ikke gå efter en enkelt aldersgruppe.

Crazy Daisy

Crazy Daisy-kæden åbnede sit første diskotek i Vejle i 1991, og senere blev det til en kæde med diskoteker og natklubber under navnene Buddy Holly og Crazy Daisy i en række byer.

Diskotekerne er selvstændige og medlemmer af NOX- Network. I efteråret gik 18 steder over til en anden koncert, og der er i dag 21 steder tilbage. Netværket samarbejder om leverandøraftaler, pr og events samt udvikling af medarbejdere mv.

Annonce

Bedre natteliv

- Vi appellerer stadig til det brede publikum, og der vil stadig være forskel på, om de er ovenpå eller nedenunder. Heroppe er der dj's, nedenunder styrer vi selv musikken, siger Nicolai Gyldenberg.

- Vores mål er at gøre Odders natteliv bedre, end det er i forvejen, og det er en succes, hvis vi kan holde folk i Odder, tilføjer Andreas Skovsgaard-Larsen.

Nicolai Gyldenberg er uddannet i bankbranchen, men havde allerede som ung en drøm om at blive selvstændig. Det blev han i diskoteksbranchen.

- Da jeg startede i 1991, var det på en Crazy Daisy. Og skiltet med UDGANG, som nu er kommet op i stueetagen, har været med på Crazy Daisy i Bøgeskoven i Skanderborg. Det havde jeg derhjemme, og det skulle jeg bare have med herind, siger han.

Nok er ejerne de samme, men håndværkere har knoklet på at ændre på udseendet især i stueetagen.

- Det er nemt nok at skifte navn på facaden. Men alt personalet er blevet sagt op og har kunnet søge på lige vilkår med alle andre. Crazy Daisy klinger af noget andet, og mange voksne har på et eller andet tidspunkt i deres liv været på Crazy Daisy. Det bliver oldschool-Crazy Daisy med kilt og hvide poloer, vores facadeskilte smiler lidt mere, det bliver lidt mere sjov og ballade.

Annonce

Andreas i forgrunden

21-årige Andreas Skovsgaard-Larsen vil være ansigtet udadtil. Han blev bestyrer i 2017 og medejer sidste år, og han ejer 15 procent af stedet. Nicolaj Gyldenberg har været medejer siden 2006, og han er 40 år.

- Vi har vidst i lang tid, at vi ville bygge om, og vi har gang i et generationsskifte. Andreas skal tage mere og mere over, det er målet. Vi har ansat fem af de gamle, de bliver vigtige, men Andreas skal være i forgrunden. Der bliver 40-45 ansatte, og vi mangler en del endnu, siger Nicolaj Gyldenberg.

Stueetagen bliver hjertet i foretagendet, som har plads til 400 gæster.

- Det er nok kun 10 gange om året, vi skal køre på maksimum, og natklubben ovenpå har kun åbent om lørdagen. Vi skruer også lidt ned for livekunstnere og skruer i stedet op for lidt mere underholdning og skøre indslag. Og priserne bliver billigere, lokker diskoteksejerne.

Crazy Daisy i Odder åbner fredag 17. januar klokken 21.

Der er nyt navn på facaden, og der er også sket ændringer indenfor. Men målet for Nicolaj Gyldenberg (t.v.) og Andreas Skovsgaard-Larsen er stadig at lave et sted at gå i byen for hele Odder. Foto: Søren E. Alwan
Det er især i stueetagen, der bliver bygget om. Her kommer blandt andet en selfiemaskine, hvor gæsterne kan få sendt billeder direkte til deres mobil. Foto: Søren E. Alwan
Crazy Daisy står for fest og sjov. Men man kan også leje lokaler en almindelig tirsdag aften, hvis man er et firma, der ønsker et alternativt mødested. Foto: Søren E. Alwan
Nicolaj Gyldenberg (t.v.)skal stå lidt i baggrunden, mens Andreas Skovsgaard-Larsen skal være ansigtet udadtil, der markedsfører Crazy Daisy. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Skolernes underskud bliver mindre

Horsens For abonnenter

Restauratør med opråb: Hjælpepakke går ikke til restauranter, men til revisorerne

Annonce