Annonce
Horsens

Galleriejer Hjorth er ny spidskandidat for de konservative

Allan Hjorth stillede også op ved det seneste kommunalvalg, hvor han fik 59 personlige stemmer. Til november står han øverst på den konservative liste.
Annonce
horsens - Allan Hjorth er nu officielt de konservatives spidskandidat ved kommunalvalget i november.

Forud for generalforsamlingen i aftes havde bestyrelsen peget på den 45-årige galleriejer som afløser for Per Løkken, og medlemmerne fulgte anbefalingen ved aftenens afstemning.

- Der var ingen modkandidater, men vi valgte at tage en afstemning alligevel, og den viste, at der er god opbakning til Allan Hjorth, sagde den lokale K-formand, Arne Jensen her til morgen.

Ved generalforsamlingen skete der også en del organisatoriske ændringer. Efter halvandet år på posten valgte Arne Jensen at trække sig som formand, da han er på nippet til at flytte uden for kommunen.

Som hans afløser blev valgt Finn Gade Knudsen, der tidligere har haft en række kasketter i lokalafdelingen.

Ny næstformand er Heidi Milo, der afløser Allan Hjort på posten, og derudover indtræder Per Løkken, Thomas Højgaard og Kim Mørch Nørgaard i bestyrelsen.

Ud over Allan Hjorth har bestyrelsen tilsagn fra fire, der ønsker at være byrådskandidater. I aftes meldte Esben Hedeager sig på banen, og på listen er også Flemming Ejlersen, der for nylig overtog posten som bestyrelsesformand for Horsens Erhvervshavn fra Per Løkken, og to repræsentanter fra KU Horsens, Thomas Højgaard og Kim Mørch Nørgaard.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Gør noget: Gå en tur

Annonce