Annonce
Kultur

Galleri går live: Kig ind via skærmen derhjemme eller vinduerne i Grønnegade

Lise Kryger Simonsen deltager i lørdagens live-sending, hvor hun vil fortælle om sin kunst. PR-foto: Gallery Hjorth
Annonce

Horsens: På lørdag bliver cyberspace igen rammen om en fernisering af en ny udstilling hos Gallery Hjorth i Horsens.

Gallerist Allan Hjorth har siden første corona-nedlukning flere gange sendt live fra Grønnegade, hvor galleriet ligger, og denne gang gælder det åbningen af en ny udstilling med kunstnerne Dennis Kristensen og Lise Kryger Simonsen.

- Dennis Kristensen kommer med nye oliemalerier i større format end tidligere set fra ham, de er stadig tunge og dystre, men viser samtidig den udvikling, Dennis gennemgår på maleri-fronten. Tegninger er stadig en stor del af hans palet, hvor der kommer nye værker på papir, udført med bly og grafit og med et tvist af akvarel, som skaber balance og ro.

Annonce

Kig forbi galleriet

- Lise Kryger Simonsen leverer nye miks på lærred-værker med udgangspunkt i portrættet, men stadig med den råhed i udførelsen, som Lise altid bruger. Det pæne skal ikke være for pænt, det skal bygges op for at bryde det ned igen, fortæller Allan Hjorth.

Ferniseringen er tilrettelagt som en live-sending på nettet, men man behøver ikke logge ind for at følge med.

Publikum er også velkommen til at defilere forbi galleriet, få en kop kaffe udendøre og kigge ind gennem facadevinduerne ud mod Grønnegade, uddyber galleristen om arrangementet, der begynder kl. 11. Lise Kryger Simonsen vil være til stede for at fortælle om sin kunst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce