Annonce
Rejser

Gadgets: Vild luksus eller vild overdrivelse

Foto: PR
”Diamanter” på øretelefonerne, hæftetynd bærbar eller et kamera, hvor man først stiller skarpt, når billedet er taget. Her er en håndfuld dyre rejseting, man kan drømme om, spare sammen til eller bare ryste på hovedet ad.

Altid i fokus

Slut med uskarpe feriefotos. Der er slet ingen fokus-indstilling, for med Lytro 8GB Light Field Camera kan du ændre (igen og igen), hvilken del af billedet der skal stå skarpt - efter at du har taget billedet. Kameraet optager hele lysskalaen modsat en traditionel fotooptagelse i to dimensioner. Det lille og lette kamera ligner ikke andre. Det måler blot 11 x 4 centimeter.

Pris: 400 pund (cirka 3500 kroner).

Læs mere: www.ligo.co.uk.

Annonce
Foto: PR

Glamourlyd

3000 glimtende "diamanter" (smukke Swarovski-krystaller) udsmykker denne Cloud 9-høretelefon og giver glamour i på rejsen. Swarovski Crystal Tinchy Stryder Headphones har indbygget mikrofon til håndfri opkald og afspilningskontrol. Leveres i æske af kirsebærtræ.

Pris: 1214 pund (cirka 10.575 kroner.

Læs mere: www.goldgenie.com.

Let og kompakt

Den er kun 1,4 centimeter tyk og vejer kun lidt over et kilo. Appels MacBooks er stort set lige så rejsevenlig som firmaets Air-serie, men kan meget mere. Der er for eksempel næsten dobbelt så meget hukommelse, op til 32 GB. Den har Touch Bar og Touch ID.

Pris: Fra 11.000 kroner.

Læs mere: www.humac.dk.

Foto: PR

Musik på farten

Både design og lyd er i topklasse i den kraftige bærbare bluetooth-højttaler. Bang & Olufsen BeoPlay A2 har en lydteknologi, som sikrer både fuldtonebas og diskant. Den har lang batterilevetid og er fremstillet i en robust aluminiumkonstruktion.

Pris: 2799 kroner.

Læs mere: www.power.dk.

Foto: PR

Få det hele med

Få endnu bedre fotos med mobilen med en ekstra linse. Til iPhone findes Olloclip Ultra-Wide- og Telephoto, som er flere objektiver i ét, der kan give et bredere synsfelt og også få tingene tættere på med to gange optisk zoom.

Pris: 1090 kroner.

Læs mere: www.apple.com/dk.

Foto: PR
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

112

Tricktyve fulgte efter 76-årig og smadrede hendes bilrude

Annonce