Annonce
Brædstrup

Gadefest for 10. gang: Musik i Gaden byder på syng med-musik og sjov for børnene

Tovholder på Musik i Gaden, Frede Benfeldt, håber på, at godt vejr og Tørfisk kan lokke 1500 gæster til gadefest. Arkivfoto
Et stærkt musikprogram og aktiviteter for børnene er det, som skal tiltrække folk, når Musik i Gaden spiller op i Brædstrup for 10. gang. Arrangørerne håber på op til 1500 musikglade gæster.

Brædstrup: Alt er lagt i selen for en god og festlig byfest, når Musik i Gaden afholdes for 10. gang lørdag 17. august.

Særligt i år har styregruppen bag gadefesten i Brædstrup gjort meget for at få et stærkt musikprogram til at markere det lille jubilæum, og derfor har styregruppen øget sit musikbudget med 20.000 kroner til i alt 90.000 kroner for at få råd til hovednavnet Tørfisk. Arrangør Frede Benfeldt er derfor også meget tilfreds med årets program.

- Jeg synes, vi har fået et rigtig godt musikprogram i år. Vi har Danmarks ældste boyband i Tørfisk, og vi har nummer 1 på Dansk Toppen i form af Bomles Venner, vi har 50'er rock med Rock'n Roll Rockets, og vi har Brædstrups mest tørstige band i B-Tab, så hvad kan man ønske sig mere til en god fest, lyder det fra Frede Benfeldt.

Derudover består musikprogrammet også af JC Hawkins & His Model A Playboys, der betegner sig selv som et Hillbilly westernswingende countryband, der spiller musik, som det blev lavet i 40’erne og de tidlige 50’ere.

- Musik i Gaden skal være noget festlig musik, som folk kan synge med på. Det har været vores koncept i alle årene, og det skal folk heller ikke snydes for i år, siger Frede Benfeldt.

Annonce
Musik i Gaden skal være noget festlig musik, som folk kan synge med på. Det har været vores koncept i alle årene, og det skal folk heller ikke snydes for i år.

Frede Benfeldt, arrangør Musik i Gaden

Sjov for børn og cykelræs

Igen i år vil der være forskellige områder med særlige aktiviteter for børn, hvor der er spejdersjov og hoppeborg. Derudover cykler Lions Club Brædstrup penge ind, som skal gå til etableringen af flere hjertestartere i Brædstrup.

- Det er specielt for os, at vi i år holder Musik i Gaden for 10. gang. Vi har altid trukket mellem 800 og 1200 mennesker i gaden hvert år afhængig af vejret. Vi synes dog selv, at vi har et sjovt program i år og med Tørfisk, som også spillede til vores første Musik i Gaden, og med godt vejr håber vi på 1500 gæster i år, siger Frede Benfeldt.

Musik i Gaden er en gratis byfest i området ved Niels Wonges Vej, og overskuddet går hvert år til at støtte kulturelle arrangementer i Brædstrup. Det skyldes ikke mindst de op til 60 lokale sponsorer, som hvert år støtter gadefesten.

- Det er vi meget taknemmelige for, de gør. De er altid meget velvillige, når vi kommer ud, og det betyder, at vi stort set har dækket udgiften til musikken, inden vi går i gang, siger Frede Benfeldt.

Program for Musik i Gaden 2019

10.00: Velkomst ved borgmester Peter Sørensen
10.05: Bomles Venner
11.00: Tørfisk
11.40: Dans ved Deepa Lacour
12.00: Bomles Venner
13.00: Tørfisk
14.00: JC Hawkins & His Model A Playboys
15.00: Rock'n'Roll Rockets
16.00: B-TAB
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce