Annonce
Østjylland

Gæsterne bliver hjemme: Scandic lukker midlertidigt 2 hoteller i Aarhus

Det bliver blandt andet The Mayor, Scandics hotel på Banegårdspladsen, som bliver lukket midlertidigt. Foto: Bo Nørgaard
Corona-virussen har sat sit tydelige præg på efterspørgslen efter hotelværelser. Nu lukker to århusianske hoteller midlertidigt.
Annonce

AARHUS: Som en reaktion på den faldende efterspørgsel efter hotelværelser, vælger hotelkæden Scandic nu midlertidigt at lukke 17 af kædens 27 hoteller, heraf to i Aarhus. Det fortæller Scandic i en pressemeddelelse.

Det er hotellerne The Mayor, som ligger på Banegårdspladsen og hotellet på Rytoften i Aarhus Vest, som altså midlertidigt bliver lukket.

- COVID-19-epidemien har haft store konsekvenser for efterspørgslen og dermed også økonomisk for vores forretning. Det betyder, at vi nu midlertidigt lukker ned for 17 af vores hoteller. Nedlukningerne er en hård men nødvendig beslutning for at komme bedst muligt igennem denne krise. Vi har kort sagt behov for konsolidering af forretningen, siger Søren Faerber, der er Scandics administrerende direktør i Danmark.

Lukningen bliver sat i kraft fra 29. marts og kommer i første omgang til at vare frem til 14. april, altså samme tidsrum som regeringens tiltag for at begrænse smitten. Lukningen kommer også efter at der blev lavet en aftale om midlertidig lønkompensation til de ansatte, siger Søren Faerber.

- For os har det været afgørende at kunne bevare vores dygtige og værdsatte medarbejderes jobs dermed mange danske arbejdspladser. Her hjælper lønkompensationsaftalen os på vej. Vores aktuelle virkelighed viser tydeligt, at alle brancheaktører, uanset størrelse, er hårdt ramt af denne krise, siger han.

Skulle man have booket værelse på et af de lukkede hoteller, så arbejder Scandic på at finde en løsning.


_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Annonce