Annonce
Kultur

Gæster er trofaste mod festival: Beholder billetter trods aflysning

Kattrup Park Blues er aflyst i år. Bluesfestivalen bliver holdt til næste år, lørdag 28. august. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Kattrup Park Blues kommer ud af aflysning med skindet på næsen. Festivalen er flyttet til næste år.
Annonce

Kattrup: Det er to måneder siden, endagsfestivalen Kattrup Park Blues blev aflyst.

Den skulle have fundet sted sidst i august.

Nu har folkene bag festivalen fået et overblik over konsekvenserne, og det ser positivt ud.

Det fortæller formand for Hovedgård Bluestest, Gunni Mogensen.

Det er er Hovedgård Bluesfest, der står bag endagsfestivalen.

- Vi kan holde skindet på næsen. Vi har nogle små udgifter, som vi nok klarer, siger formanden.

Da Danmark lukkede ned, var der allerede solgt 100 billetter.

- Der blev skrevet ud til alle, der havde købt billet, om de ville have pengene tilbage, eller om de ville beholde billetterne til arrangementet til næste år. Der var faktisk kun to, der ønskede at få pengene tilbage. Sponsorerne har også haft mulighed for at trække pengene tilbage, men de har også sagt: Arh, det går nok. Så det er ret fantastisk, siger Gunni Mogensen.

Sponsorerne har også haft mulighed for at trække pengene tilbage, men de har også sagt: Arh, det går nok. Så det er ret fantastisk

Gunni Mogensen, Hovedgård Bluesfest

Annonce

Tæt på

Han glæder sig over, at statsminister Mette Frederiksen (S) nåede at lukke Danmark ned, inden kontrakterne til bluesfestivalen var skrevet under.

- Det var i 12. time - vi var så tæt på at lave kontrakter med musikerne. Da coronaen kom, var jeg så småt i gang med at sende kontrakter ud. Jeg havde fundet de fem bands. Hvis der var gået en uge mere, så havde kontrakterne været ude, og så skulle vi have betalt musikerne en del af pengene. Så tidspunktet var meget heldigt, siger formanden.

I stedet for en festival i sensommeren 2020 er Kattrup Park Blues nu blevet flyttet til lørdag 28. august næste år.

Det bliver den tredje udgave af bluesfestivalen i Kattrup.

- Vi forsøger at lave en aftale med de samme fem bands, der skulle have spillet i år. Det er der allerede tre bands, der har sagt ja til, så det er rigtig fint. Når vi får svar fra de fem bands, så laver vi den endelige plakat, og så sætter vi billetterne til salg, siger Gunni Mogensen.

Han ærgrer sig over aflysningen, men tager det til efterretning.

Til gengæld er han allerede nu i gang med at undersøge mulighederne for, at der kan laves blueskoncerter allerede til efteråret.

- Jeg har faktisk en aftale undervejs med et udenlandsk band sidst i november. Men vi kan jo ikke vide endnu, om musikerne får mulighed for at flyve til Danmark til den tid. Måske kan vi finde på at engagere et dansk band sidst i september, siger Gunni Mogensen.

Formand for Hovedgård Bluesfest Gunni Mogensen håber at lave en aftale med de samme fem bands, der skulle have spillet i år. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Se alle målene: Rekordmål af Kjær og kanonkugle af Therkildsen knækkede Hobro

Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

Danmark

Kæmpe-slagteri klar til at boykotte Kurt Beier ved dom

Annonce