Annonce
Hedensted

Gæst testede positiv for coronavirus: Nu lukker restaurant i fire dage

Medarbejderne på Liniepavillonen skal testes for coronavirus. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Liniepavillonen har valgt at lukke i fire dage. Årsagen er, at en gæst, som besøgte restauranten søndag, efterfølgende blev testet positiv for coronavirus, og at en medarbejder fredag fik symptomer.
Annonce

Juelsminde: Ikke nok med, at restauranter kun må holde åbent til klokken 22 på grund af statens coronarestriktioner.

Nu har restaurant Liniepavillonen i Juelsminde valgt at lukke fra lørdag foreløbig til og med tirsdag. Det oplyser restauranten på sin Facebook-side.

- Efter en fest tidligere på ugen er vi blevet gjort opmærksom på, at en gæst sidenhen er blevet testet positiv for corona. Vi har så i dag sendt én af vores ansatte hjem med symptomer på corona. Vi har under hele forløbet haft kontakt til myndighederne, som på baggrund af vores hjemsending råder os til at holde lukket, indtil alt personale er blevet testet, skriver Liniepavillonen i opslaget.

Folkebladet har været i kontakt med restauranten, som ikke ønsker at kommentere sagen yderligere.

Restauranten oplyser dog, at det drejer sig om en gæst, som var med et selskab, der besøgte restauranten søndag.

Midt på ugen kontaktede selskabet restauranten og fortalte, at gæsten var blevet testet positiv, men at andre i selskabet indtil videre ikke var testet positiv.

Da en medarbejder fredag fik symptomer, valgte restauranten så at lukke helt fredag aften og sende alle medarbejdere til test.

- Vi tager selvfølgelig ingen chancer i disse tider. Så derfor lukker vi ned i weekenden og mandag-tirsdag. Onsdag satser vi på at være up and running igen ... Vi er utroligt kede af det og håber på forståelse fra jer, der har booket bord henover weekenden, skriver Liniepavillonen, der løbende vil opdatere kunderne på situationen.


Vi har under hele forløbet haft kontakt til myndighederne, som på baggrund af vores hjemsending råder os til at holde lukket.

Liniepavillonen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Større udvalg, robotstyret dæklager og 40 lifte: Nyt bilhus på 5600 kvadratmeter står klar om et år

Horsens

Arrangør satser stadig på stor boligmesse i Horsens: Det er ligesom at tage i Føtex, Ikea eller Kolding Storcenter

CORONAVIRUS

Live: Se listen - her skal du huske at bære mundbind

Annonce