Annonce
Horsens

Gårdmuseet Stjernholm holder "Stjernholm Levendegjort" søndag den 18. august

På Gårdmuseet Stjernholm kan man bl.a. se gamle petroleumsmotorer, der trækker forskellige gamle redskaber. Her er det landbrug, som det blev drevet for mange generationer siden, der er i fokus søndag 18. august. Foto: Stjernholm
Annonce

Nim: Søndag 18. august kl. 11-16 indbyder gårdmuseet Stjernholm til arrangementet "Stjernholm Levendegjort" som viser publikum, hvordan man oplevede livet på en gård i gamle dage. Her vil der være fokus på, hvordan arbejdsbetingelserne var for vores forfædre i landbruget.

- Igen i år har vi fået udstillet petroleumsmotorer, der plejer at være stor interesse for blandt det mandlige publikum. Af øvrige aktiviteter kan nævnes: Sommerens landlige sysler. Salg af honning. Smeden arbejder. Tømmeren arbejder. Horsens Husflidsforening. Snapsedamen Lis, pileflet ved Lene, pindehuggeren arbejder og rebslagning, fortæller Peter Damgaard i en pressemeddelelse.

- Som altid er der også smagsprøver på rygeost i haven, og der bliver bagt Stjernholmvafler, og det er altid et stort hit hos publikum. Ja, der bliver nok at se på og måske for nogle nikke genkendende til eller undres over, at det virkelig har været sådan i Danmark. Samtidig kan man i staldbygningerne se udstillingerne for 2019, mens der i stuehuset vises finere håndarbejder - blandt andet kommer der en mand og laver sivsko.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Forældre testet positive for Covid-19: Skole opfordrer kammerater til at blive hjemme

Annonce