Annonce
Odder

Fysioterapeut indtager tidligere fitnesscenter i Odder

Jeppe Thorsager glæder sig til at rykke ind i de 1600 kvadratmeter på Ballevej 16. Privatfoto
Jeppe Thorssager med klinikker i Hovedgård, Østbirk og Odder er ved at indrette et stort center i det tidligere Fitness World på Ballevej.

Odder: Efter at have stået tomme siden 2017 sker der endelig noget i de lokaler, som i sin tid husede Fitness World på Ballevej.

Foreløbig er det mest håndværkere, der løfter rundt på tunge byggematerialer eller værktøj, men i løbet af en måneds tid vil de blive afløst af folk, der vil træne i et helt ny fitnesscenter, som er bygget anderledes op end de fleste andre.

Manden bag centret er nemlig fysioterapeut Jeppe Thorsager, der ejer klinikker i Hovedgård, Østbirk og FysioDanmark-klinikken på Parkvej i Odder. Mens de to førstnævnte fortsætter uforandret, vil klinikken i Odder blive lukket, når centret på Ballevej står klart.

- Som fysioterapeut indleder man som regel en behandling med at tilrettelægge et træningsprogram og så hjælpe patienten i gang. Det har sådan set fungeret godt nok på Parkvej. Men det har været frustrerende at opleve brugere af træningscentret forsvinde, så snart de kunne, fordi lokalet har været overfyldt med maskiner. På Ballevej får vi i alt 1600 kvadratmeter at indrette os på, siger Jeppe Thorsager, der på Ballevej får ni fysioterapeut-kolleger, en massør, to sekretærer og 10-15 holdinstruktører.

Annonce
Både Trine Riber og Jeppe Thorsager får deres daglige gang i det nye center. Privatfoto

Det hele menneske

Den daglige leder af fitness-afdelingen bliver Trine Riber, coach, personlig træner og blandt andet kendt for at sørge for fælles opvarmning ved større løb. Hun har tidligere haft base i lokalerne på Ballevej 16 og vender altså nu tilbage som leder.

- Jeg glæder mig helt vildt til at samarbejde med Trine, som ved rigtig meget om holdtræning og den mere traditionelle fitness. Vi skal nok blive et godt team, siger Jeppe Thorsager og understreger, at der på den nye lokalitet naturligvis også vil blive indrettet lokaler, så deciderede patienter med behov for behandling af fysioterapeut kan blive behandlet i fred og ro.

- Jeg sagde for mange år siden, at min drøm ville være at omfavne det hele menneske - altså både behandle og inspirere. Det, tror jeg, bliver så meget nemmere i det nye center, siger ejeren, der endnu ikke har bestemt, hvad det nye center skal hedde. Til gengæld er han sikker på, at det åbner i slutningen af marts.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Bilist fik ildebefindende og endte i baghave

Annonce