Annonce
Mærkedage

Fylder 90 år og ønsker sig endnu flere oplevelser

Annonce

Grindsted: Karen Mogensen, Grindsted, runder søndag 17. november et skarpt hjørne, hun bliver 90 år.

Fødselaren er født i Skjoldbjerg og var som ung ude at tjene flere steder, blandt andet i Skovlund, Bøvl, Skødebjerg og på Bornholm. Hun blev i 1955 gift med Ejnar Mogensen og sammen købte de en ejendom i Urup, som de drev frem til 1982, hvorefter de flyttede til Grindsted.

Karen Mogensen arbejde i en del år som hjemmehjælper. Ejnar Mogensen døde kort tid efter, de var flyttet til Grindsted. Senere flyttede hun sammen med Svend Åge Elbæk, som hun også blev gift med. De havde mange dejlige år sammen, hvor Karen Mogensen passede hus, en frodig have og ikke mindst sin store hobby, patchwork, som hun stadig er aktiv med.

Den snart 90-årige kvinde har hele sit liv været aktiv - både i foreningsarbejde og som en del af skolenævnet. Derudover har hun altid været parat til at hjælpe, hvor der har været brug for det. Hun passede også Svend Åge Elbæk, som var meget dement de sidste år af sit liv.

Karen Mogensen er stadig frisk og aktiv og var for to år siden på Færøerne, hvor hun deltog i ture til vands og i den udfordrende natur. Det er også oplevelser, der står øverst på ønskesedlen til den forestående fødselsdagsfest.

To af hendes tre børn, Grete og Hans Jørgen, bor også i Grindsted, mens datteren Birgitte bor i nærheden af Viborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvor blev lyrikken af?

Annonce