Annonce
Horsens

Fuldt udbytte af klage: P-afgift på sygehusets grund annulleret

Parkering uden for afmærket område, står der som begrundelse for, at Torsten Klein Mikkelsen indkasserede en p-afgift på 626 kroner for at holde på denne plads. Men det var en fejl at give en p-afgift i båsen, fordi afmærkningen er mangelfuld, lyder det fra hospitalet. Derfor blev afgiften annulleret. Privatfoto
Mangelfuld afstribning af parkeringsbås på hospitalets parkeringsplads er årsag til, at der slet ikke skulle have været udskrevet en p-afgift.

Horsens: Det var en fejl, at der blev givet en parkeringsbøde. Eller afgift, som det faktisk hedder.

Det fortæller Jan René Simonsen, økonomisk konsulent på Regionshospitalet Horsens, om en p-afgift, som Torsten Klein Mikkelsen fik, da han parkerede ved hospitalet 25. april.

Torsten Klein Mikkelsen var da heller ikke enig i afgiften, så han fotograferede, hvordan bilen holdt på parkeringsområdet.

Det særlige var, at han holdt i en bås, der ikke var tegnet helt op, da der efter gravearbejde var lagt en ny stribe asfalt, hvorved en del af afstribningen var forsvundet.

Han sendte billeder og afgift til Regionshospitalet Horsens, som ejer grunden.

Og meldingen var da også klar - bøden blev annulleret.

Men som Torsten Klein Mikkelsen siger: Hvad nu hvis der er andre, der er havnet i samme situation. Vil hospitalet sørge for, at de også får deres afgift refunderet?

Annonce

Kan ikke tjekke

Det kan rent teknisk ikke lade sig gøre, da p-pladserne ved Regionshospitalet Horsens ikke er nummererede, derfor kan man ikke se, om der er udstedt andre p-afgifter på samme plads. Delvist manglende afstribning gør sig gældende på et par p-pladser.

- Jeg har gennemgået de henvendelser, vi har fået i år, og der er ikke andre, der omhandler samme problem, siger Jan René Simonsen.

Afgiften blev annulleret, da der ikke er hjemmel til at opkræve en afgift, når båsen ikke er tydeligt optegnet.

- Det var en beklagelig fejl at give en p-afgift på pladsen, siger Jan René Simonsen.

Skulle samme fejl ske igen, at der flagrer en gul parkeringsafgift i bilens vinduesvisker, når du kommer tilbage til din bil i en bås uden tydelig optegning, så husk at tage et billede af situationen, så du kan dokumentere, at der ikke er belæg for afgiften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt ved McDonald's og Jem & Fix: Politiet havde fået tip om udlejningsbil

Læserbrev

Trods corona-krise: Betal dit medlemskontingent!

Læserbrev: Vi står midt i en historisk krise, hvor samfundet mere eller mindre er lukket ned. Det udfordrer os alle - herunder vores foreninger, klubber og alle vores frivillige. Foreningerne i Horsens kommune ligger p.t. øde hen, uden aktivitet, med tomme klubhuse, ingen træninger, ingen kampe og ingen socialt samvær. Det betyder, at vores foreninger er (eller kan blive) udfordret på økonomien i form af manglende indtægter fra stævner, cups, sponsorater, indtægtsgivende arrangementer, kontingenter, m.m. I yderste konsekvens kan det få fatale følger for vores foreninger i form af lukninger. Desværre har jeg den seneste tid hørt fra flere personer, at de overvejer deres medlemskab af den lokale idrætsforening - når nu de ikke ”får noget for pengene”. Det gør mig frustreret at høre disse udmeldinger, for det er netop nu, at vi skal stå sammen, vise samfundssind og bakke op om vores foreninger. Mennesker er sociale væsner der har et fundamentalt behov for at være sammen med andre mennesker. Derfor indgår de fleste af os i fællesskaber i familien, med venner, på jobbet og i foreninger. Jeg ynder at sige, at mennesker er flokdyr, der skal stimuleres socialt. Den nuværende corona-krise gør, at vi skal holde os indendørs og isolere os fra andre mennesker. Det strider direkte mod vores menneskelige natur, hvilket udfordrer os som individer. Derfor tror jeg, at vi mere end nogensinde før har behov for vores foreninger. Når vi kommer ud på den anden side af krisen, har vi i den grad behov for at blive socialt stimuleret og få plejet vores sociale relationer i fællesskabet med andre mennesker. Så min klare opfordring: Betal dit medlemskontingent og støt op om din lokale forening. Så kan vi igen mødes i fællesskabet om den idræt eller foreningsaktivitet, vi brænder så meget for.

Annonce