Annonce
Ikast-Brande

Fuld tv-pakke - også efter nytår

Hans Ulbrichsen, teknisk rådgiver for Brande Antenneforening, glæder sig over, at alle nu har mulighed for at få de kanaler, de vil have. Arkivfoto: Mikael Lund
Specialaftale mellem Brande Antenneforening og Canal Digital sikrer en række kanaler.
Annonce

Brande: Så er der godt nyt til især de sportsinteresserede tv-seere i Brande: Tirsdag fik Brande Antenneforening en skriftlig accept af en aftale, der ikke bare sikrer medlemmerne af antenneforeningen de nuværende kanaler, men sågar udvider antallet af kanaler i fuldpakken med to.

Som det efterhånden vil være de fleste bekendt har antenneforeningens leverandør, YouSee, igennem længere tid ligget i krig med Discovery Networks, som blandt andet har rettighederne til herrelandsholdets kampe og Superligaen. YouSee har opsagt samarbejdet med Discovery, og dermed er der udsigt til, at alle YouSee's tv-kunder mister blandt andet Kanal 4, 5 og 6, når 2019 bliver til 2020.

En specialaftale mellem Brande Antenneforening og Canal Digital sikrer imidlertid, at det ikke sker for tv-seerne i Brande. Det har krævet lange og seje forhandlinger, men tirsdag eftermiddag tikkede den skriftlige accept ind på en mail. Det oplyser antenneforeningens tekniske rådgiver, Hans Ulbrichsen, der ligesom bestyrelsen har måttet tage imod mange spørgsmål de seneste uger. Spørgsmål som har været vanskelige for ikke at sige umulige at besvare:

- Det er vanskeligt at informere, når man ikke ved noget, siger Hans Ulbrichsen, der glæder sig over, at alle nu har mulighed for at få de kanaler, de vil have. Ovenikøbet bliver der lagt to kanaler ekstra i fuldpakken, Kanal 9 og Eurosport, så der fra årsskiftet er to Eurosport-kanaler i fuldpakken.

Annonce

Overvejer TV3 Sport 1

Hvad det præcis kommer til at betyde for priserne er endnu ikke klarlagt, men en mindre prisstigning for både den lille, mellem- og fuldpakken skal man forvente, erkender Hans Ulbrichsen. Derfor overvejer bestyrelsen at fjerne TV3 Sport 1 fra fuldpakken, hvilket vil give en årlig besparelse på ca. 650 kr. - og de, der ikke kan undvære kanalen, kan så tilkøbe den, endda en smule billigere.

Den del af antenneforeningens medlemmer, som har tilkøbt Kanal 9, sparer til gengæld den udgift i fremtiden.

Det eneste tilbageværende spørgsmålstegn er dermed YouSees egen kanal Xee, som har været på prøve – gratis – i år, men fra næste år kommer den også til at koste penge. Spørgsmålet er så, om prøveperioden skal forlænges, hvilket vil medføre en yderligere prisstigning, et spørgsmål Hans Ulbrichsen mener passende kan tages op på antenneforeningens generalforsamling først i det nye år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Se alle målene: Rekordmål af Kjær og kanonkugle af Therkildsen knækkede Hobro

Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

Danmark

Kæmpe-slagteri klar til at boykotte Kurt Beier ved dom

Annonce