Annonce
Sport

Fuglsang får stærkt hold til hjælp i Ardenner-brag

Eric Lalmand/Ritzau Scanpix
Der er store forventninger til Jakob Fuglsang i Liège-Bastogne-Liège, hvor Astana stiller med stærkt hold.

Den danske cykelrytter Jakob Fuglsang (Astana) skal forsøge at levere en toppræstation i monumentet Liège-Bastogne-Liège søndag.

Til den opgave får den 34-årige dansker stærke holdkammerater omkring sig i jagten på et topresultat, efter at Fuglsang onsdag blev nummer to i Flèche Wallone.

Her åbnede danskeren op i finalestigningen Mur de Huy, og kun Quick Steps Julian Alaphilippe havde flere kræfter på dagen.

Astanas ledelse må da også have været godt tilfreds med både Fuglsang og holdet, for ifølge holdets hjemmeside er der genvalg til samtlige holdets ryttere til løbet søndag, som er den sidste af tre såkaldte Ardenner-klassikere.

Det betyder, at Jakob Fuglsang får følgeskab af Ion Izagirre, Gorka Izagirre, Davide Villella, Luis León Sanchez, Alexey Lutsenko og Omar Fraile i Liège-Bastogne-Liège.

Ud over onsdagens andenplads, så har Fuglsang også vist storform i den første Ardenner-klassiker, da han blev nummer tre i Amstel Gold Race.

Onsdag lod han da også vide, at han har store forventninger til søndagens løb, som umiddelbart vurderet passer Fuglsang bedre end Flèche Wallone.

- En af favoritterne kan man nok betragte mig som. Det kan man nok godt være bekendt.

- Jeg er motiveret, og det er måske det løb (af de tre), der passer mig bedst, sagde Jakob Fuglsang efter andenpladsen i Flèche Wallone.

Der findes fem monumenter i cykelsporten. Ud over Liège-Bastogne-Liège, så hører også Milano-Sanremo, Flandern Rundt, Paris-Roubaix og Lombardiet Rundt til i kategorien.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Østjylland For abonnenter

Rektor inden elevfordeling: - Der bliver ramaskrig, hvis vi skal aflevere elever

Annonce