Annonce
AC Horsens

Frustreret AC Horsens-angriber: Vi bruger mange kræfter defensivt

Nicolai Brock-Madsen halser her efter Jeppe Tverskov. Sådan brugte angriberen de fleste af sine kræfter i opgøret mod OB. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Nicolai Brock-Madsen knokler gerne på i holdets fortjeneste, men angriberen ville helst bruge kræfter på at jagte mål.
Annonce

Horsens: Det var dejligt at få point. Det skal vi glæde os over efter tre nederlag, men jeg er også skuffet over, at det ikke blev til en sejr. Man kan ikke bruge så meget at tale om fortjent eller ej, jeg tænker mere på, hvor meget det rykker at få tre point.

Nicolai Brock-Madsen prøvede at finde det positive oven på 0-0 kampen mod OB, men han ville gerne have brudt måltørken. Nu har AC Horsens ikke scoret i de seneste fire kampe.

- Jeg vil ikke lægge skjul på, at det som angriber er frustrerende, at vi ikke får scoret. Vi bruger mange kræfter på det defensive, så pulsen er høj, når vi så får bolden. Det er nødvendigt, men jeg bruger mange kræfter på hele tiden at skulle gå i duel for at vinde hovedstødsdueller eller for at løbe ud i hjørnerne, siger Nicolai Brock-Madsen.

- Jeg tænker ikke på andet end at få scoret, og ingen skal have ondt af os som angribere, og vi hjælper holdet ved at bruge vores kræfter, som vi gjorde mod OB, siger angriberen.

Han har ikke scoret siden den sidste kamp mod AGF i efteråret.

- Vi kæmper også mere for målene i øjeblikket. Vi prøver at finde de rigtige positioner, men marginalerne er ikke os i øjeblikket. Nu fik vi et clean sheet mod OB, og så kan det forhåbentligt gavne os i forhold til at have fokus på arbejdet med offensiven til kampen mod VB, siger Nicolai Brock-Madsen.

Han kom ikke frem til at afslutninger mod OB, men han modtog en enkelt aflevering i det lille felt. Bolden blev hamret ind fra venstrekanten direkte i brystkassen på Nicolai Brock-Madsen, der ikke havde mange chancer for at gøre noget konstruktivt i den situation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Butikkerne i Horsens om genåbning: Vi har aldrig været mere klar...

Coronavirus

Få overblikket: Sådan bliver genåbningen i din kommune

Annonce