Annonce
Kultur

Frivillig Fredag og Kulturnatten bliver fælles igen

Kulturnatten sidste år bød blandt andet på tango-show. Arkivfoto
Et mylder af kulturelle aktiviteter er ved at blive planlagt.
Annonce

Ikast/Brande: Igen i år bliver Frivillig Fredag og Kulturnatten en fælles begivenhed med mange forskellige lokale kulturaktiviteter fredag 25. september.

Temaet bliver "bæredygtige fællesskaber", som i øvrigt også er temaet for Frivillig Fredag på landsplan.

Planlægningen er så småt gået i gang, og alle, der har tid og lyst til at deltage i planlægningen af Frivillig Fredag og Kulturnatten på kommuneplan, mødes i fælleshuset Sentrum ved Isenvad Skole den 3. marts fra klokken 17 til 18.30. Styregruppen indbyder denne dag alle foreninger, institutioner, kirker og lokalråd for at udbygge samarbejdsmulighederne.

Det er sjette år træk, at Kulturnatten er i støbeskeen i Ikast-Brande Kommune. Hvert år har mange hundrede borgere deltaget i kulturaktiviteterne til Kulturnatten. I 2019 valgte Frivillig Fredag, der er en landsdækkende begivenhed for at synliggøre og påskønne det kæmpemæssige frivillige arbejde, der gøres i alle foreninger, lokalråd, kirker med mere, at gøre den sidste fredag og lørdag i september til en frivillig kulturel fest i Ikast-Brande. Det lykkes – og nu fortsætter samarbejdet i 2020.

Annonce

Lokale aktiviteter i alle byer/landsbyer

Idéen er, at alle, der vil være med i planlægningen, er fælles om et skabe programmet. Det kan være fælles kaffebord, et lokalt byløb med poster om byens historie, lokale kulturelle indslag og meget mere.

Efterfølgende kan aftenen afsluttes for eksempel tre steder i kommunen med større fælles events.

Og skal der måske igen ske noget om lørdagen.

Leder af FrivilligCentret Vibeke Grønskov, frivillighedskoordinatorerne Pernille Dernburg Petersen og Lisbeth Wium-Andersen, udviklingskonsulent Mette Vildbrad og kulturkonsulent Carsten Jensen udgør den praktiske koordinerende gruppe bag det fælles tiltag. Man kan tilmelde sig til planlægningsmødet på mailadressen kultur@ikast-brande.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pandemier. Det er vores egen skyld

Horsens

Historisk stort grundsalg: DSV opfører Europas største logistikcenter i Horsens

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce