Annonce
Ikast-Brande

Friskole åbner dørene

Gludsted Friskole fik i 2016 en ny skolegård, der er indrettet med et hoppeareal og med et trafiklandskab med kørebaner til mooncars. Arkivfoto: Kristian Daugård
Annonce

Gludsted:  Sammen med mange af landets grundskoler inviterer Gludsted Friskole og Børnehus til "Åben Skole. Dørene åbnes torsdag 5. november i tidsrummet fra klokken 15 til 19, så gæsterne kan få et indtryk af skolen og dens fysiske rammer.

På grund af covid-19 restriktionerne opdeles arrangementet tidsmæssigt efter årgange, hvor man begynder med de mindste årgange. 1-3 klasse starter klokken 15, 4-6 klasse fra kl. 16, indskrivning 0. klasse kl. 17 og 7.-9. klasse kl. 18.10.

Igen på grund af covid-restriktionerne skal man tilmelde sig senest den 4. november ved at ringe på 75775284 eller skrive en sms til tlf. 41273755.

Gludsted Friskole er vokset en hel del i de senere år og indvidede for to år siden en ny tilbygning.

Skolen har lige nu knapt 100 elever, og der går 24 i børnehaven. Skolen har i øvrigt en facebookside ”Gludsted Friskole og Børnehus”, hvor man kan se den nye skolegård, skolekøkken, fysiklokale, SFO og andre lokaler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Overlæge efterlyser underholdning til indlagte coronapatienter: Nogle får simpelthen en depression af at være indlagt

Annonce