Annonce
Erhverv

Frisørsalon med udsigt til åbne marker og malkekøer

Tina Skovgaard har selv været med til at indrette frisørsalonen på Davdingvej. Hun er klar til at åbne 16. december. Foto: Peter Hald
Tina Skovgaard åbner sin frisørsalon "Cut'N'Cosy" ved kvægfarmen Skeldal.
Annonce

Brædstrup: Frisør Tina Skovgaard kan godt lide at bo på landet. Derfor har hun valgt at åbne en salon i landlige omgivelser, nemlig på Davdingvej 16 i stuehuset, der hører til den store kvægfarm Skeldal.

Tidligere drev den 29-årige Tina Skovgaard også en salon på landet, nemlig i sin farmors gamle hus på Sønderdalvej 23 lidt øst for Klovborg. Her slog hun sig ned som selvstændig frisør i maj 2017. Men siden er hun flyttet sammen med kæresten Kasper Skeldal på Davdingvej et par kilometer vest for Brædstrup, og her - omgivet af åbent land og de store stalde med malkekvæg - har Tina Skovgaard med hjælp fra sin lillesøster, sin far og Peter Kobæk og Søren Rasmussen fra Rastek selv indrettet sin salon "Cut'N'Cosy" på første sal i stuehuset.

Der mangler lidt finpudsning og en trappe til salonen, men ellers er alt klar, og de første kunder har allerede bestilt tid. "Cut'N'Cosy" åbner 16. december.

- Jeg kalder min salon "Cut'N'Cosy", for det handler om hjemlig hygge - det er bare med at smide benene op og slappe af, siger Tina Skovgaard muntert.

Hun holder meget af udsigten fra altanen, og det regner hun også med, at kunderne vil komme til. Nok især de yngre kunder.

- Mange af de børn, der går på Bakkelandets Friskole, er kunder her hos mig, og de vil helt sikkert blive glade for at kunne kigge på køer og traktorer, siger Tina Skovgaard.

Apropos børn er hun selv blevet mor til datteren Stelle, der er 10 måneder gammel. Stelle er lige startet i dagpleje.

Det var helt naturligt, at jeg blev træner. Jeg er vokset op med gymnastik og har dyrket gymnastik hele livet.
Annonce

Træner for juniorhold

Med egen salon og en lille datter er der nok at se til. Tina Skovgaard er oven i købet engageret i det lokale foreningsliv som træner for BIF-gymnastikafdelingens store juniorhold, der omfatter 39 piger og to drenge.

- Det var helt naturligt, at jeg blev træner. Jeg er vokset op med gymnastik og har dyrket gymnastik hele livet, siger Tina Skovgaard.

Hun har arbejdet i frisørbranchen i otte år. Hun blev udlært hos frisør Poul M i Skanderborg og har siden arbejdet hos Frisør Ørsø på Bytorvet i Horsens. Da denne salon lukkede, valgte Tina Skovgaard at blive selvstændig i 2017.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Lettet chauffør efter krav om mundbind i bybusserne i Horsens: Bedre sent end aldrig

Annonce