Annonce
Erhverv

Frisørhjørnet har fået en god start

Det er ikke tilfældigt, at Tina Krogh Jensen kalder sin nye frisørsalon Frisørhjørnet. Salonen ligger nemlig lige på hjørnet af Bredgade og Rosengade i Nørre Snede. Foto: Peter Hald
Åbningen af Frisørhjørnet i Nørre Snede blev godt modtaget.
Annonce

Nr. Snede: Det bliver bemærket, når en ny frisørsalon åbner i Nørre Snede. Frisøren Tina Krogh Jensen har derfor haft travlt, lige siden hun tirsdag 3. december åbnede sin salon Frisørhjørnet på hjørnet af Bredgade og Rosengade.

Indretningen af en frisørsalon er vigtig, og Tina Krogh Jensen har valgt nogle opfindsomme løsninger.

- Noget er nyt, og noget er brugt. Jeg har fået Jens fra "Det Lille Værksted" til at lave en smuk disk og en lang plankehylde i mørkt træ, og jeg har fundet en fin sofa, der er næsten 100 år gammel. Det handler om at give stedet et personlig præg, siger Tina Krogh Jensen.

Når hun kigger ud af salonens vinduer, kan hun se den enorme byggekran, der er i gang på Nama-grunden et stenkast væk. Her bliver der opført mange nye boliger, og derfor er Tina Krogh Jensen blevet yderligere glad for sin nye salon, der er placeret strategisk rigtigt i Nørre Snede. Det kan jo godt være, at der kommer nogle kunder fra Nama Parken og Rosenhaven, når de nye boliger er klar næste år.

Men ellers er der rigeligt gang i den allerede.

- Den første uge har været rigtig god, og den næste uge er heller ikke tosset, siger hun muntert.

Tina Krogh Jensen er født og opvokset i Brædstrup, men bor i dag på en landejendom lidt udenfor Nr. Snede sammen med sin mand og sine to drenge på fem og ni år. De to drenge har i øvrigt bidraget til den gode start. Før åbningen var drengene sammen med deres mor ude på gaderne for at uddele cirka 2000 reklameflyers.

Frisørhjørnet er indrettet i lokaler, der tidligere rummede tøjbutikken "Hos Ruth", der lukkede for to år siden. Tidligere på året solgte butikkens ejer Ruth Johansen sin bygning til investoren Rikke Breinbjerg, der har etableret to lejemål i butikken. Det ene lejemål er afsat til Frisørhjørnet, men det andet er stadig ledigt.

Inventaret i Frisørhjørnet er valgt med omhu. Noget er helt nyt, mens andet er brugt. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Restauratør med opråb: Hjælpepakke går ikke til restauranter, men til revisorerne

Annonce