Annonce
Horsens

Frifindelse af kommunen i Schüttesvej-sag skal prøves i landsretten

Heidi Carina Niemann Hansen tabte retssagen mod Horsens Kommune i byretten. Nu vil hun have frifindelsen af kommunen prøvet i Vestre Landsret. Arkivfoto: Morten Pape
Heidi Carina Niemann Hansen har valgt at anke dommen til Venstre Landsret. Sagen er så speciel og betydningsfuld, at den fortjener at blive prøvet i to instanser, mener hendes advokat.
Annonce

Horsens: Retten i Horsens mente ikke, at Horsens Kommune juridisk gjorde noget strafbart i sagen om en omstridt hushandel med Horsens-borgeren Heidi Carina Niemann Hansen i foråret 2019. Nu skal frifindelsen af kommunen for cirka 14 dage siden prøves ved Venstre Landsret.

Det meddeler hendes advokat, Birgitte Nygaard Christensen, i en mail til Folkebladet.

"Jeg kan bekræfte, at jeg i dag på vegne af Heidi har anket dommen til Vestre Landsret. Sagen er på mange måder så speciel og har så stor betydning, at den fortjener at blive prøvet i to instanser. Desuden er jeg ikke enig i byrettens dom, og det er min opfattelse, at der er grundlag for at få dommen ændret ved landsretten", skriver hun.


Sagen er på mange måder så speciel og har så stor betydning, at den fortjener at blive prøvet i to instanser.

Birgitte Nygaard Christensen, advokat


I byretten argumenterede Heidi Carina Niemann Hansen og hendes advokat for, at hun i foråret 2019 solgte sit hus på Schüttesvej til kommunen under falske forudsætninger, da hun fik at vide, at hendes hus stod til at skulle rives ned.

Hun solgte det derfor modvilligt til Horsens Kommune, men senere viste det sig, at huset alligevel ikke skulle rives ned, og sagen efterlod Heidi Carina Niemann Hansen med store økonomiske problemer.

Dommeren ved Retten i Horsens mente imidlertid ikke, at kommunen havde handlet ansvarspådragende og afviste dermed også erstatningskravet fra Heidi Carina Niemann Hansen på en million kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Jacob Knudsen stopper i Odder

Annonce