Annonce
Horsens

Fremtidens Lund og omegn: Lokalråd inviterer til workshop

Rasmus Bie (til venstre) og Jens Heldgaard er begge aktive i Lokalrådet for Lund og Omegn, der står i spidsen for at lave en helhedsplan for området. Foto: Claus Skovholm
Lokalrådet for Lund og omegn og Horsens Kommune inviterer til workshop 3. juni, hvor de fremmødte skal tage næste skridt mod en helhedsplan for området.

Lund: - Udviklingen i Lund er positiv. Men den skal styres i den retning, vi ønsker, siger Jens Heldgaard.

Han er aktiv i Lokalrådet for Lund og omegn, der i fællesskab med Horsens Kommune inviterer områdets borgere til workshop på Lundskolen 3. juni.

Her skal de fremmødte komme med input til den helhedsplan, der skal definere, hvordan Lund og omegn skal udvikle sig de næste mange år frem. En proces, der blev indledt i april 2018.

- Vi skal have lagt en retning for den samlede udvikling. Vi holdt den første workshop i april sidste år, hvor der kom flere ideer på bordet, og det er blandt andet dem, vi nu skal arbejde videre med, siger Rasmus Bie, formand for Lokalrådet for Lund og Omegn.

Vi har fokus på at betragte Lund, Provstlund og Vinten som en helhed. Helhedsplanen skal føre til større samhørighed.

Jens Heldgaard

Større samhørighed

Det er særligt den stigende befolkningstilvækst i området, der har skabt behovet for en helhedsplan, og foreløbig har lokalrådet sat navn på en række af de temaer, der bliver relevante i planen, herunder udvikling af midtbyen, infrastruktur, rekreative områder, kultur og børn og unge.

- Vi har blandt andet en målsætning om, at der skal bygges ældreboliger i Lund, siger Jens Heldgaard.

Derudover skal helhedsplanen bruges til at knytte de lokale byer sammen.

- Vi har fokus på at betragte Lund, Provstlund og Vinten som en helhed. Helhedsplanen skal føre til større samhørighed, siger han.

Ved workshoppen bliver de fremmødte delt op i grupper, hvor det skal debatteres, hvilke ideer og problemstillinger der er relevante at arbejde videre med.

Inputtene vil blive brugt i lokalrådets og kommunens videre arbejde med helhedsplanen, der tidligst er færdig i 2020.

Workshoppen foregår fra klokken 17 til 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Enner Mark Fængsel skal have ny leder

Annonce